Cosmin Pop: “Nu voi tolera violența și găștile care să terorizeze copiii. Târgu Mureș trebuie să fie cel mai sigur și prietenos oraș din România”

Distribuie pe:

Din cauza violențelor din Târgu Mureș, care în ultima perioadă au fost prezentate pe larg de presa locală și din cauza problemelor legate de consumul de droguri în rândul tinerilor, târgumureșenii sunt, pe bună dreptate, tot mai îngrijorați. Poliția a acționat rapid și ferm de fiecare dată, însă rămâne, în continuare, problema prevenției care ține de noi, toți, începând de la școală, familie, apropiați sau alte instituții. Cu toate trebuie să conlucreze pentru ca orașul să fie mai sigur, iar tinerii să fie protejați.

Omul de afaceri Cosmin Pop, candidat independent la funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș, a răspuns întrebării cotidianului nostru legată de această problemă a orașului, declarând că “nu voi tolera violența și găștile care să terorizeze copiii. Tinerei generații avem obligația de a-i pune la dispoziție o infrastructură sportivă și culturală astfel încât să își petreacă timpul liber în cel mai sănătos și frumos mod posibil. În ce privește violența și problema drogurilor, primăria trebuie să ajute societatea civilă și inclusiv Poliția pentru a se putea ocupa cât mai bine de asta. Târgu Mureș trebuie să fie cel mai sigur și prietenos oraș din România. Să fim un model de bune practici în acest sens”. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu