Zilele Voluntariatului Acţiune de plantare de copaci

Distribuie pe:

La începutul acestei săptămâni, în cadrul campaniei „Zilele Voluntarului" a avut loc acţiunea de Plantare Copaci. Acţiunea, desfăşurată la Beş, a fost organizată de Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş, în colaborare cu Direcţia Silvică Mureş, Universitatea ,,Dimitrie Cantemir", Elsa Târgu-Mureş şi Asociaţiile Studenţeşti din Târgu-Mureş. Cu acest prilej, s-a făcut şi ecologizarea zonei de plantare, precum şi o parte din împrejurimile ei.

,,Am avut peste 60 de persoane implicate. S-au plantat câteva sute de puieţi de frasini în zona amenajată pentru reîmpădurire şi s-au strâns peste 60 de saci de gunoi", aflăm de la Daniela Nădăşan, referent cultural la Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş.

Ecologizarea malului Mureşului

Printre acţiunile destinate mediului înconjurător în campania intitulată „Zilele Voluntarului" se numără şi ecologizarea malului Mureşului.

Astăzi, 20 aprilie, de la ora 9, începând de la Barajul vechi de lângă Weekend, se va ecologiza malul Mureşului, cu sprijinul Administraţiei Bazinale de Apă Mureş

,,Dacă iubeşti natura… Dacă iubeşti copacii, pădurea, apele, plantele… Dacă îţi doreşti un aer mai curat… Dacă vrei să nu mai vezi gunoaie peste tot… VINO şi TU! Împreună vom da exemplu celor din jur, ecologizând un colţ de natură, pentru a ne bucura cu toţii de frumuseţea şi beneficiile unui mediu mai curat. Vino şi TU să ecologizăm… oraşul… natura… gândurile…", susţinea Daniela Nădăşan, referent cultural la Casa de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş.

 

Lasă un comentariu