ZODIILE ȘI SĂNĂTATEA ÎN 2019

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne avertizează asupra problemelor de sănătate cu care ne-am putea confrunta în anul 2019, în funcție de zodia în care ne-am născut. Cum se știe că este mai ușor să prevenim decât să tratăm, vă prezentăm în continuare neplăcerile la care ne putem aștepta în acest domeniu.

Berbec - După o perioadă ceva mai complicată în prima parte a anului, un timp de odihnă și schimbarea peisajului vă vor permite să recuperați punctele forte de care veți avea nevoie în toamnă.

Taur - Tensiunea astrală dintre Saturn-Pluto și axa sănătății atrage pe tot parcursul anului atenția la ritmul de viață. Oricâtă ambiție profesională și socială veți avea, nu uitați că odihna și relaxarea vă dau putere.

Gemeni - Nu vor exista probleme majore de sănătate, ceea ce este bine. Totuși, poate că unele probleme ale tractului digestiv vă vor deranja la începutul anului (februarie, martie), dar nu vor dura mult. Acest lucru o să se datoreze faptului că mâncați prea repede și vă simțiți foarte stresați din cauza muncii. Fiți vigilenți cu privire la dietă și acordați-vă timp pentru a face sport.

Rac - Până în noiembrie, cu Jupiter în zona sănătății, veți primi ajutor în sensul că vine vindecarea mai ușor ca altădată. Pe de altă parte, atenția va trebui mărită la excesele de orice fel, căci același Jupiter le pedepsește.

Leu - Nu ar fi probleme de sănătate în anul 2019, cu excepția câtorva episoade trecătoare. Veți simți lumină și ușurare, ca și cum ați fi îndepărtat o greutate. Deși veți avea nevoie de momente de singurătate, nu veți uita să îi înțelegeți și pe cei din anturajul vostru.

Fecioară - Dacă ați avut unele probleme de sănătate, acestea se pot rezolva în anul 2019. Dacă sunteți în formă, așa veți rămâne, căci vor exista doar câteva răceli și bronșite la schimbarea sezonului, dar nimic îngrijorător.

Balanță - Veți dori să vă schimbați, să pierdeți din greutate, să vă modelați și să vă perfecționați silueta. După ce ați neglijat de ceva vreme aspectul fizic, în acest an veți lua măsuri concrete și eficiente.

Scorpion - Nu sunteți atotputernic și trebuie să acordați atenție la stilul de viață. Anul 2019 aduce răceli frecvente, gripă, epuizare nervoasă.

Deși nu-i nimic foarte îngrijorător, crește frustrarea de a trebui să rămâneți în pat pentru câteva grade de febră tranzitorie.

Săgetător - Cu siguranță și voi veți traversa mici probleme. Este posibil ca unii dintre voi să fiți îndurerați de boala sau chiar moartea unui prieten din copilărie. Această știre vă va provoca tristețe, dar și dorința de a trăi, de a vă bucura de beneficiile vieții, care e unică.

Capricorn - Activitatea profesională va necesita multă energie. Veți resimți șocuri puternice de oboseală, dar veți putea să vă odihniți în timp util. Poate ar trebui să eliminați toate tensiunile acumulate la locul de muncă.

Vărsător - Veți realiza lucruri minunate, inițiativele vor fi nelimitate, dar veți consuma multă energie. Spre sfârșitul anului, veți simți o mare oboseală, iar un conflict la locul de muncă vă poate afecta optimismul.

Pești - Deși credeți că sunteți prea ocupat cu munca pentru a investi în activitatea fizică, greșiți. Din contră, jocul sportiv va contribui la succes. Dacă aveți copii, e posibil să fiți preocupați de unul dintre ei în luna iunie și asta să vă extenueze. În rest, nu vor exista probleme serioase. 

Lasă un comentariu