CE MAI FACE ÁDÁM VALERIÁN?

Distribuie pe:

Conform postării sale pe pagina de socializare, din 22 februarie a.c., Ádám Valerián va face o excursie la Hamburg, Germania. Nu pentru a-și delecta plăcerile culinare cu hamburgheri, ci pentru a protesta împotriva înființării la Hamburg a unei filiale a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș. Protestul său va fi în zilele de 27 și 28 februarie a.c. și va fi însoțit de un banner cu text în limba germană, cu lungimea de 5 metri și lățimea de 1,5 metri, având următorul conținut: “Vă rugăm, cu stimă, sprijiniți desființarea discriminării etnice la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, România. Nu avizați extinderea acestei universități cu un program de studiu de Medicină în Hamburg, până ce nu vor fi respectate principiile de bază ale drepturilor minorităților autohtone, declarate de Comunitatea Europeană”.

În apelul său de pe pagina de socializare, A.V. le cere confraților să i se alăture formei sale de protest și să redistribuie anunțul făcut de el, pentru a fi cunoscut de cât mai multe persoane.

Vă reamintim, Ádám Valerián a reușit, într-un final, să absolve UMFST Târgu-Mureș, mai degrabă printr-un miracol, și s-a erijat în liderul Asociației Maghiare pentru Pregătirea Medicală și Farmaceutică din România.

Lasă un comentariu