SURPRIZA TÂRGULUI - DULCEAȚA DE FLORI DE LILIAC

Distribuie pe:

În perioada 10-12 mai 2019, la Târgu-Mureș s-a desfășurat cea de-a V-a ediție a manifestării “Târgul cetății”. La eveniment au participat peste 80 de producători din județele Harghita, Covasna, Sibiu, Brașov, Suceava, Bacău și Mureș. Participanții au adus la târg diferite produse alimentare, artizanat, băuturi alcoolice și nealcoolice, cât și alte produse. Printre cei prezenți la acest târg a fost și un producător din Uila (Mureș) și, văzându-i etalate pe masă atâtea produse, l-am intervievat.

- Mă numesc Emil Tămășoiu și bucuros am venit la acest târg la Târgu-Mureș pentru că acest oraș este reședință de județ, oraș de suflet unde noi, ca producători, avem un mediu propice de prezentare a produselor noastre.

- Cum ați ajuns la această afacere?

- Noi suntem agricultori, pomicultori și cultivăm mere, pere, prune și alte fructe pe care le prelucrăm și facem diferite băuturi mai tari sau mai puțin tari.

Am adus și am etalat pe masă câteva produse de siropuri, zacuscă, murături, tot ceea ce se poate produce într-o gospodărie țărănească.

- La câte ediții ați participat până în prezent?

- Am participat la toate edițiile, însă curiozitatea din acest an o constituie dulceața din flori de liliac.

- Vă mulțumesc și vă doresc succes la această ediție a târgului.

- Vă mulțumesc și invit toți mureșenii să viziteze standurile noastre.

 

Lasă un comentariu