STIMATE DOMNULE REDACTOR-ȘEF

Distribuie pe:

O mare parte dintre oameni simt nevoia să fie constant la curent cu frământările și preocupările existente în comunitatea în care trăiesc. Acest lucru se poate face, în zilele noastre, prin diverse mijloace mass-media, scrise sau audiovizuale, sau, mai recent, prin sistemele social media. Fiecare dintre acestea au specificități care le pot da un caracter concurențial, dar unele pot fi complementare.

Un vector media important, cu longevitate deja dovedită, este pentru mureșeni cotidianul “Cuvântul liber”. În cei treizeci de ani de la apariție, în formatul său publicistic particular, acesta oferă cititorilor săi materiale jurnalistice ce relatează și analizează problematici din diverse domenii: politică, economie, viață socială, cultură, sport și alte, într-o formă accesibilă și asumată. Faptul că în paginile ziarului apar și “semnături” ale multor colaboratori și cititori, fac ca diversitatea tematică și de opinii să fie lărgită și, în același timp, cu nuanțe de abordare mult diferite.

Cu dorința ca și în anul 2020 să puteți să vă continuați munca în folosul comunității mureșene, adresez cele mai bune urări de succes corpului redacțional și colaboratorilor dvs. Aceleași gânduri bune și pentru cititorii ziarului.

La mulți ani “Cuvântul liber”!

 

Cu deosebit respect,

VASILE BOLOȘ, consilier județean PSD

Lasă un comentariu