PREMII PENTRU CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI DEDICAT PREVENIRII TRAFICULUI DE PERSOANE

Distribuie pe:

Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane a fost marcată de Centrul Regional Tg. Mureș printr-un eveniment desfășurat în Cetatea Medievală din Tg. Mureș. În acest loc plin de însemnătate istorică și alături de parteneri instituționali, câștigătorii concursului dedicat prevenirii traficului de persoane au intrat în posesia premiilor. A fost o surpriză pentru aceștia să-și revadă desenele expuse și, în același timp, să constate că au fost parte a eforturilor noastre de a fi împotriva acestei infracțiuni de crimă organizată.

Au primit, pentru talentul și priceperea cu care au realizat desenele, premii constând în materiale profesionale de pictură, achiziționate de doamna director adjunct Anca Sandru de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, în cadrul proiectului “Sunt responsabil. Mă implic!”. Este un imbold de a continua pe acest drum și de fi alături de noi și în proiectele viitoare.

Câștigătorii sunt elevi ai Colegiului Național Pedagogic “Mihai Eminescu”, ai Școlii Gimnaziale “Dr. Bernady Gyorgy” din Tg. Mureș și copiii instituționalizați în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, toți foarte implicați în acest demers.

Un moment impresionant a fost acela în care directorul Serviciului Public de Utilități Municipale din cadrul Primăriei Mun. Tg. Mureș, doamna Vary Florentina Maria, s-a oferit să realizeze un vernisaj cu lucrările realizate cu ocazia zilei de 18 octombrie, în cadrul unei expoziții în Cetatea medievală, pentru a fi admirate de cei care vizitează acest loc minunat.

Ne-am ales cu adevărați prieteni printre tinerii prezenți și cu o impresie foarte bună despre tot ce s-a întâmplat, semn că lupta noastră împotriva acestui fenomen va continua și prin ei.

Mulțumim partenerilor care au răspuns invitației noastre, respectiv Inspectoratului Școlar Județean Mureș, C. P. E. C. A. Mureș, D. G. A. S. P. C. Mureș, D. J. S. T. Mureș, S. P. U. M. Mureș, dar și profesorilor și psihologilor școlari care au încurajat și însoțit elevii.

Comisar șef de poliție ZAHARIA CRISTINA GABRIELA, coordonator al Centrului Regional Tg. Mureș al A.N.I.T.P.

Lasă un comentariu