POȘTA ROMÂNĂ SE AFLĂ ÎNTR-UN MOMENT ASCENDENT

Distribuie pe:

Poșta Română se află într-un moment ascendent, se însănătoșește, iar de la 1 august am reușit să mărim salariile angajaților, a declarat, marți, directorul general al Companiei Naționale “Poșta Română” (CNPR), Valentin Ștefan, cu ocazia inaugurării a două linii tehnologice noi destinate Fabricii de Timbre.

“Sărbătorim 150 de ani de la înființarea Fabricii de Timbre. Este un moment important și încercăm să-l tratăm cu mare importanță. Acest secol și jumătate se datorează în special capacității companiei de a se moderniza. Din fericire, compania este într-un moment ascendent, de revenire, acolo unde îi este locul. Vorbim despre o investiție de peste un milion de euro, cea mai modernă din țară. Am putea spune că este printre puținele mașinării din Europa. Aș vrea să mai transmit un mesaj către angajații Poștei, dar și către dvs. (mass-media, n.r.): Poșta Română se însănătoșește. Din fericire, chiar acum, de la 1 august, am reușit să mărim salariile. Este pentru prima oară, în ultimii 15 ani, când facem acest lucru. Luna august este lună de sărbătoare, iar pe 15 august sărbătorim 160 de ani de Poșta Română. Vrem să lansăm un NFT care este un nou trend în lumea poștală”, a spus Ștefan.

CNPR a organizat, marți, conferința de lansare a două linii tehnologice, unice pe piața românească, ce vor ajuta operatorul poștal național să dezvolte oferte complete și integrate pentru trimiteri masive de documente.

Dotările tehnice au fost achiziționate, prin procedurile specifice, contra unei sume de 6 milioane de lei (fără TVA), prin linia de finanțare contractată de la EximBank. (Agerpres)

Lasă un comentariu