Concert extraordinar de colinde

Distribuie pe:

În organizarea Primăriei și a Societății Culturale „Miorița", marți, 16 decembrie 2014, sala de spectacole a Centrului Cultural „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș a găzduit un concert extraordinar de colinde al elevilor și copiilor.

La eveniment a fost invitat de onoare mult îndrăgitul solist de muzică populară Marius Ciprian Pop, care a făcut ca sala de spectacole să fie arhiplină, organizatorii fiind nevoiți să pună două mari ecrane pe hol, unde toți au putut viziona programul.

În prezentarea actorului Nicu Mihoc, pe scena sălii de spectacole au urcat, pe rând, grupuri de colindători ai Gimnaziului „Mihai Viteazul", ai Liceului Teoretic „Bolyai Farkas", grupul format din elevii Justinian Hancu, Ana Florea și Darius Chirileasc, ai Școlii Gimnaziale „Serafim Duicu" și colindătorii de la Ansamblul „Românașii" ai Societății Culturale „Miorița".

În cadrul concertului extraordinar susținut de copii și de elevi târgumureșeni, pe scenă a urcat invitatul de onoare Marius Ciprian Pop, care, împreună cu prezentatorul serii, a întreținut atmosfera sărbătorii care urmează. Invitatul Marius Ciprian Pop a interpretat câteva colinde, antrenând și publicul spectator.

La începutul concertului, viceprimarul Claudiu Maior a evidențiat importanța manifestării și a transmis invitația locuitorilor municipiului să participe și la celelalte manifestări care vor avea loc.

Au mai fost prezenți la acest extraordinar spectacol de colinde al copiilor și elevilor, Aurel Trif și Mariana Ciugudean, din partea primăriei, și Gheorghe Vanga, din partea Societății Culturale „Miorița".

 

Lasă un comentariu