La Sărmașu, Festivalul de Teatru „Ion Luca Caragiale"

Distribuie pe:

Liceul Teoretic Samuil Micu Sărmașu și Biblioteca Orășenească Liviu Rusu Sărmașu organizează în 1-2 iunie ediția a IV-a a Festivalului de Teatru „Ion Luca Caragiale".

La Biblioteca Orășenească Liviu Rusu Sărmașu, în 1 iunie, orele 10:00 va fi organizată o Expoziție de desene de Ziua Copilului , cu lucrări realizate de elevi ai ciclului primar Sărmașu.

În 2 iunie 2015, de la orele 16,00, la Casa de Cultură Sărmașu, vor evolua în festival Liceul Teoretic „Samuil Micu", Sărmașu, cu momentele: „La scăldat" de Ion Creangă (Clasa I B), „Sarea în bucate" de Petre Ispirescu (Clasa a II-a A), „Portretul colegei mele" de Mircea Sântimbreanu (Clasa a V-a A), „Suflet de copil între bine și rău" (Clasa a VI-a B), „O scrisoare pierdută" de I. L. Caragiale (Clasa a VI-a C - Clasa a VIII-a C), „Spiridon" de I. L. Caragiale (Clasa a IX-a), „Five o'clock" de I. L. Caragiale (Clasa a X-a), „Moromeții" de Marin Preda (Clasa a X-a C), Școala Gimnazială „Ovidiu Iuliu Moldovan" Vișinelu, cu „Bubico" de I. L. Caragiale, Școala Gimnazială Sărmășel Gară, cu „Povestea gâștelor" de George Coșbuc, „Tâlharul pedepsit" de Tudor Arghezi, Școala Gimnazială Sânpetru, cu „Prostia omenească" de Ion Creangă, Școala Gimnazială Cămărașu, jud. Cluj, cu „Soacra cu trei nurori" de Ion Creangă, Descrierea costumului popular (scenetă), „Nu citești o carte?" de Ion Dianu.

Momente poetice vor susține Codruța Jucan - „Scrisoarea III" de Mihai Eminescu, Giulia Blăjan - „Regina ostrogoților" de George Coșbuc, Tökés Odett - „Lasă-ți lumea" de Mihai Eminescu.

Coordonatori proiect: bibliotecar Dinuca Burian și profesor Camelia Ceușan. 

Lasă un comentariu