ARTIŞTII PLASTICI MUREŞENI, LA ORA BILANŢULUI

Distribuie pe:

La sediul Asociaţiei Artiştilor Plastici din judeţul Mureş, preşedinte Ilarie Gh. Opriş, a avut loc miercuri, 8 iulie 2015, bilanţul activităţii membrilor asociaţiei pe primele şase luni ale anului 2015, dar şi calendarul activităţilor pe următoarele şase luni.

Preşedintele asociaţiei, Ilarie Gh. Opriş, a prezentat membrilor acestei organizaţii înfăptuirile din planul expoziţional, care a fost aprobat în şedinţa Consiliului de Conducere al AAP Mureş, în luna noiembrie 2014, cu rectificările care s-au impus pe parcursul acestui an.

Din cuvântul preşedintelui acestei asociaţii, am reţinut că pe primele şase luni ale anului în curs au fost organizate 7 expoziţii, iar mâine, 11 iulie 2015 se va vernisa cel de-al cincilea salon de Artă Fotografică, la care sunt invitaţi iubitorii de frumos. În continuare, vorbitorul arăta că „toate expoziţiile de artă organizate sunt foarte importante şi se datorează colaborării cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură. Este un lucru foarte important, fiindcă la aceste expoziţii este prezentă presa, televiziunea, unul-două posturi de televiziune locale. Cel mai important pentru noi este să ieşim în judeţ, dar să fim prezenţi şi în tară şi, în afară de expoziţii, activităţi în taberele de pictură."

Referindu-se la taberele de pictură, vorbitorul arăta că există promisiunea ca, în fiecare iarnă, când spaţiul se eliberează, acolo unde s-au mai organizat tabere, acestea să se organizeze din nou.

Cu acest prilej membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici Mureş i-au sărbătorit cu prilejul zilei de naştere pe Ilarie Gh. Opriş şi pe Vasile Mureşan.

În cadrul bilanţului pe cele şase luni ale acestui an, pictorul Vasile Mureşan a anunţat că între 10-19 iulie 2015 va avea loc tabăra de vară de la Sărmaşu de Câmpie, unde sunt invitaţi să fie prezenţi cei care

s-au înscris la sediul asociaţiei pentru a pleca cu tot grupul.

Să dorim participanţilor la tabăra de pictură succes în tot ce vor realiza în acest timp.

 

Lasă un comentariu