Concursul județean de matematică „Numerus” – la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Târgu-Mureș

Distribuie pe:

În ziua de sâmbătă, 21 noiembrie 2015, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș, una dintre școlile etalon ale județului Mureș, a găzduit ediția a XV-a a concursului județean de matematică „Numerus”. Au fost înscriși 250 de elevi de gimnaziu, de la 22 școli din județul Mureș, din care s-au prezentat 217 elevi. Acest concurs prestigios de matematică se desfășoară anual la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș, devenind iată o tradiție.

Ediția de anul acesta a concursului „Numerus” a fost organizată de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș, prin directa implicare a harnicului director al acestei unități de învățământ, prof. de matematică Ioan Cornel Popa, împreună cu ceilalți dascăli de matematică - prof. Maria Mihalte, prof. Versavia Sorlea și prof. Ella Gagyi, sub îndrumarea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, reprezentat prin prof.

Ștefan Someșan, inspector școlar general, și prin inspectorul de specialitate prof. Mihaela Cojocnean. La concurs au luat parte elevi de la mai multe școli din județ. Astfel au participat elevi din Târgu-Mureș, Reghin, Luduș, Iernut, Sâncrai, Iclandu Mare.

A fost un eveniment reușit, o verificare a cunoștințelor elevilor, în urma căreia, cei mai merituoși au fost distinși cu premii și mențiuni.

Îi felicităm pe cei care au organizat acest prestigios concurs și le urăm mult succes pe viitor, atât dascălilor cât și elevilor.

Lasă un comentariu