„Standarde în comunicarea aleşilor locali cu cetăţenii" - distincţii pentru mureşeni

Distribuie pe:

În organizarea Asociaţiei „Centrul pentru politici publice din Cluj-Napoca" (CENPO), s-a desfăşurat, joi, 7 aprilie 2016, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării a Universităţii „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, evenimentul „Forum pentru o guvernare responsabilă". În cadrul acestuia s-a desfăşurat o dezbatere cu tema „Standarde în comunicarea aleşilor locali cu cetăţenii".

Evenimentul a prilejuit şi acordarea a trei premii pentru consilierii judeţeni din ţară care s-au remarcat prin modul responsabil în care au comunicat cu cetăţenii. Au fost distinşi consilierii: Vasile BOLOŞ (Consiliul Judeţean Mureş), Simion CREŢU (Consiliul Judeţean Alba) şi Viorica SANDU (Consiliul Judeţean Galaţi). Conform organizatorilor, distincţia reprezintă o „recunoaştere publică a calităţii comunicării cu cetăţenii prin redactarea unui raport de activitate complet, care facilitează evaluarea de către cetăţeni a activităţii reprezentanţilor săi".

Centrul pentru politici publice din Cluj-Napoca a acordat Consiliilor judeţene Mehedinţi, Vâlcea şi Timiş premii instituţionale pentru gradul de transparenţă în comunicarea cu cetăţenii. 

Lasă un comentariu