WIZZ AIR SUSPENDĂ TEMPORAR OPERAȚIUNILE DIN TÂRGU-MUREȘ, PE PARCURSUL LUCRĂRILOR LA PISTĂ

Distribuie pe:

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi că, din cauza restricțiilor operaționale în curs, suspendarea temporară a operațiunilor de pe Aeroportul Internațional „Transilvania" Târgu-Mureș (TGM) va continua pe perioada lucrărilor de renovare a pistei.

Aeronava Wizz Air Airbus A320 și echipajul, care deserveau rutele din Târgu-Mureș, vor rămâne temporar la Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj-Napoca (CLJ) până ce pista va fi îmbunătățită la Aeroportul Târgu-Mureș. Toate zborurile din Târgu- Mureș vor fi operate după orarul obișnuit, din Cluj-Napoca, până pe 8 ianuarie 2017. Începând cu 9 ianuarie 2017 programul curselor din Târgu-Mureș va fi consolidat și optimizat cu al celor din Cluj-Napoca, pentru a evita suprapunerea zborurilor. Clienții cu rezervări afectate de decizia Wizz Air de suspendare temporară a zborurilor din Târgu-Mureș sunt contactați și li se oferă ramburasare completă, WIZZ Credit, sau reprogramarea gratuită.

Pentru următoarele două săptămâni, până pe 7 decembrie 2016, Wizz Air le va pune la dispoziție pasagerilor de pe zborurile vizate transfer cu autocarul între aeroporturile din Târgu-Mureș și cel din Cluj-Napoca. Pasagerii pot opta și pentru transport propriu între cele două aeroporturi, caz în care cheltuielile de călătorie le vor fi rambursate de către Wizz Air, într-o limită rezonabilă, după depunerea unei cereri pe wizzair.com/ro-RO/Claims. Pasagerii sunt rugați să verifice pe website-ul WIZZ programul actualizat al curselor de autocar între cele două aeroporturi.

„Suspendarea temporară a operațiunilor va ajuta autoritățile aeroportului să finalizeze renovarea și procesul de reasfaltare a pistei într-un timp cât mai scurt. Suntem nerăbdători să ne reluăm operațiunile de la Târgu-Mureș în 2017, odată ce lucrările vor fi finalizate", a declarat Tamara Vallois, Wizz Air Group.

Lasă un comentariu