„Fulgi de nea", la Reghin

Distribuie pe:

Primăria și Consiliul Local Reghin au derulat în zilele de 6-7 decembrie 2016, proiectul „Fulgi de nea", în cadrul căruia toți copiii, atât preșcolari cât și școlari, care sunt înscriși în toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Reghin au primit pachete cadou.

Evenimentul „Fulgi de nea", un eveniment devenit deja tradiție, este una dintre modalitățile prin care Municipiul Reghin vine în sprijinul școlarilor și preșcolarilor. Cu această ocazie, fiecare copil înscris în sistemul de învățământ a beneficiat de un pachet cadou. Suma necesară pentru organizarea și desfășurarea acestui eveniment este în cuantum de 240.000 lei. Astfel, în zilele de 6-7 decembrie 2016, copiii din unitățile de învățământ de pe raza municipiului Reghin au avut bucuria de a primi pachete cadou extrem de consistente din partea Primăriei și a Consiliului Local Reghin.

Referitor la această activitate meritorie, doamna prof. ing. Cristiana Pantelimon, directorul Liceului Tehnologic „Petru Maior" din Reghin, ne-a spus că: „Este o activitate lăudabilă, demnă de toată aprecierea. Acum, în prag de sfinte sărbători, copiii din unitățile de învățământ reghinene s-au bucurat din plin de darurile făcute de Primăria și Consiliul Local Reghin. Aceste cadouri au adus mare bucurie în sufletele copiilor. Ținem să mulțumim, în numele școlarilor și preșcolarilor, autorităților reghinene, care, și de data aceasta, au ținut în mod deosebit să-și arate atașamentul și dragostea față de copii și față de unitățile de învățământ reghinene".

Într-adevăr, acest proiect intitulat „Fulgi de nea" a adus mare bucurie în sufletele copiilor, școlari și preșcolari, din școlile reghinene. Aducem cuvânt de felicitare doamnei ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, precum și Primăriei și Consiliului Local Reghin pentru inițierea și derularea la Reghin a acestui proiect extrem de lăudabil. A dărui înseamnă a dobândi. Cei ce dăruiesc dobândesc dragostea, respectul, aprecierea și recunoștința celor din jur. Această activitate de la Reghin poate constitui un model și un imbold și pentru alte comunități, ca să aibă grijă de copii.

Lasă un comentariu