,,CUFĂRUL CUVINTELOR DE SUFLET" - EDIȚIA A III-A LA FINAL

Distribuie pe:

A treia ediție a „Cufărului Cuvintelor de Suflet" s-a încheiat marți 20.12.2016 cu premierea participanților, festivitatea având loc la Sala ,,Ciprian Porumbescu", Sighișoara.

Ce pot spune în fața atâtor sentimente și trăiri așternute pe hârtie cu inegalabilul scris de mână, de elevi plini de talent, atenți la frumosul din jur și la cei dragi? Pot spune doar atât: bine că existați, că ați scris din inimă către o altă inimă, că limba română este cinstită și prețuită, iar depozitul cel bun de cuvinte s-a revărsat cu adevăr, iubire, dăruire.

Absolut toate lucrările au fost premiate și dacă la edițiile anterioare au existat premiul III și mențiuni, acum toate au fost de premiul II, I și special.

De menționat că la această ediție am avut elevi care au participat cu câte 2 lucrări: elevele Amalia Tătărău și Florina Țepeș.

De asemenea, am avut și o secțiune de seniori cu participarea a două doamne talentate și inimoase, Anica Popa și Elisabeta Purenciu, care au obținut câte un premiu de excelență.

Elevii foarte talentați, care ne-au emoționat până la lacrimi, sunt:

• Chitea Claudiu, Alexia Maria Câmpean, Miruna Crucean - clasa a V-a.

• Ana Maria Constantin, Izabela Moldovan, Andreea Boian, Gyorgy Alina, Andreea Stanciu, Melania Koncz, Zsoka Miklos, Zoltan Kovacs, Trucza Blanka, Antonia Bartha, Maria Lucreția Șoneriu - clasa a VI-a.

• Miruna Maria Nuțiu, Ionuș Iosif Maria, Sonia Cândea, Amalia Tărărău, Nicola Laura Maria,

Cristina Maria Ardelean, Cristina Gheorghe, Vanessa Iosif, Iulia Ștefania Timaru, Mihai Botea, Daria Goz - clasa a IX-a.

• Silviu Păduraru, Roxana Oltean, Terez Sztoica, Cristina Maria Palcu, Florina Țepeș, Diana Micu, Ștefana Fusaru - clasa a X-a.

• Ștefania Nicoleta Pârlea, Sonia Hoisan - clasa a XII-a.

Mulțumiri multe și minunaților dascăli care le-au fost alături și i-au sprijinit: profesor Claudia Mocan, profesor Daniela Ciucan, profesor Anamaria Szapanyos și profesor Mariana Gorczyca.

Ca inițiatoare a acestui proiect mulțumesc mult dnei Lucia Țarălungă, coordonatorul Bibliotecii Municipale ,, Zaharia Boiu" Sighișoara, cea care s-a dedicat trup și suflet acestui proiect și care a făcut posibilă premierea participanților.

Mulțumiri și ziarului „Jurnal de Sighișoara" și postului local de televiziune „Târnava" TV pentru că au făcut posibilă mediatizarea acestui eveniment deosebit, atât la această ediție cât și la cele anterioare.

Premierea fiind făcută în preajma Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului Iisus Hristos, elevii din clasa a III-a de la Gimnaziul ,,Aurel Mosora", coordonați de d-na Adriana Dandu, ne-a încântat cu un program de colinde.

„LA MULȚI ANI!" tuturor și nu uitați și nu ezitați să le spuneți celor dragi cât de mult îi iubiți și prețuiți, iar la anul să ne întâlnim într-un număr cât mai mare.

Lasă un comentariu