Românii sunt iubăreți și la locul de muncă!

Distribuie pe:

Potrivit unui studiu efectuat de platforma de recrutare online eJobs, în perioada 1 - 12 februarie 2017, 56% dintre români recunosc că au (sau au avut) o relație cu un coleg sau cu o colegă la locul de muncă, iar 7% dintre ei susțin că relația respectivă i-a ajutat să avanseze în carieră, în condițiile în care 19% dintre respondenți susțin că au avut o relație cu un superior ierarhic.

Însă, ghinion! 17% au spus că unul dintre parteneri a trebuit să părăsească firma în următorul an după ce s-a aflat de relația „colegială".

Cei mai mulți dintre cei care au avut o relație la birou și-au preferat colegul sau colega de birou, iar o cincime au ales superiorul direct.

Surprinzător, pe segmente de vârstă, cel mai ridicat nivel al celor care confirmă o relație la locul de muncă (60%) îl reprezintă cei cu vârsta între 25 și 55, în timp ce tinerii între 18 și 25 de ani susțin, în aceeași proporție (60%), că nu au avut o relație de dragoste la job.

După starea civilă, cei mai mulți dintre cei implicați într-o relație amoroasă la locul de muncă erau singuri la acel moment (62%), 18% erau deja într-o relație, iar 20% au recunoscut că erau căsătoriți. Totuși, 25% dintre cei care au avut o relație la locul de muncă s-au căsătorit cu colegul sau cu colega de birou.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1.242 de respondenți, cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.

Lasă un comentariu