Tendinţe interdisciplinare şi practici inovative în stomatologie

Distribuie pe:

După mai bine de o jumătate de secol de învăţământ superior stomatologic la Târgu-Mureş, Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş vine în faţa lumii academice şi a stomatologilor practicieni, din întreaga ţară, cu un eveniment de excepţie, Congresul „Zilele Stomatologiei Mureşene"- ediţia a VI-a, sub a cărui cupolă vor fi abordate cele mai noi tendinţe interdisciplinare şi practici inovative din domeniu. Congresul este organizat de Health Events şi se va desfăşura în perioada 24-26 martie 2017, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş, reunind practicieni, clinicieni, personalităţi din diferite specialităţi din ţară şi din străinătate: medicină dentară, farmacologie, boli infecţioase, cardiologie.

Ediţia din acest, cu tema „Tendinţe interdisciplinare şi practici inovative în stomatologie", are un bogat program ştiinţific, aducând parti-cipanţilor informaţii de ultimă oră din fiecare specialitate - protetică, ortodonţie, parodontologie, implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, pedodonţie, preventologie, materiale dentare.

„Zilele Stomatologiei Mureşene" este o manifestare ştiinţifică, devenită tradiţie în spaţiul medical mureşean, ce a luat naştere în anul 2001 la iniţiativa prof. dr. Sorin Popşor, cadru didactic şi fost decan al Facultăţii de Medicină Dentară a UMF Târgu-Mureş.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc astăzi, 24 martie 2017, de la ora 9.00, în Sala mare a Palatul Culturii.

La deschiderea oficială vor lua cuvântul:

• Prof. dr. Leonard Azamfirei - rectorul UMF Târgu-Mureş,

• Dl Peter Ferenc - preşedintele Consiliului Judeţean Mureş,

• Prof. dr. Kinga Turzo - decanul Facultăţii de Medicină Dentară Szeged, Ungaria

• Conf. dr. Cristina Bica - decanul Facultăţii de Medicină Dentară - UMF Târgu-Mureş,

• Prof. dr. Sorin Popşor - părintele Congresului „Zilele Stomatologiei Mureşene",

• Conf. dr. Mártha Krisztina - preşedintele Congresului „Zilele Stomatologiei Mureşene" 2017.

Lasă un comentariu