Până la 1 octombrie, „LITORALUL PENTRU TOȚI" - EDIȚIA DE TOAMNĂ!

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că, în perioada 28 august - 1 octombrie 2017 (cu posibilitatea de prelungire), se derulează programul „Litoralul pentru Toți" - ediția de toamnă.

„Prin acest program, le venim românilor în întâmpinare, cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la prețuri foarte avantajoase.

Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife maximale din ediția de primavară 2017, ceea ce înseamnă că pachetele turistice pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare", menționează FPTR, pe site-ul propriu.

Potrivit FPTR, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, tarifele maximale pentru această ediție la sejur de 6 nopți pe persoană, ajung până la 205 lei la hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei - la hotel de două stele, fără mic dejun, 265 lei - la hotel de trei stele, fără mic dejun, 315 lei - la hotel de două stele, cu mic dejun, 425 lei - la hotel de trei stele, cu mic dejun, 485 lei - la hotel de patru stele, cu mic dejun, și 605 lei - la hotel de cinci stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediție pornesc de la 159 lei de persoană pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, și ajung la 469 lei pentru un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Sejurul minim este de 6 nopți, dar se pot valorifica și sejururi mai mari. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte. Sejururile achitate nu sunt transmisibile și nu se permite restituirea sumelor plătite, decât în condițiile legii.

Oferta va fi valorificată numai prin agențiile de turism, relația contractuală realizându-se între agenție și turist, respectiv între hotel și agenție.

Taxele locale se achită separat, de către turist, la recepția hotelului, iar sistemul de vânzare a programului „Litoralul pentru Toți" este „primul venit, primul servit".

Lasă un comentariu