Fapt confirmat: ELENA UDREA SE RELAXEAZĂ ÎN COSTA RICA!

Distribuie pe:

După ce nu s-a prezentat, săptămâna trecută, la termenul unui proces în care era inculpată, mass-media a speculat că Elena Udrea ar fi fugit din țară, zvon pe care aceasta l-a taxat cu duritate: „Unii nu au avut somn și, după miezul nopții, s-au apucat să împrăștie «pe surse» că Elena Udrea a părăsit țara!!!

Așa, și??? Și ce dacă «am părăsit țara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiți noaptea din cauza mea? Sau ați primit ordin pe unitate să vă ridicați din scutece și să vă lamentați pe net? Am «părăsit țara» de nu știu câte ori până acum și o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanță, mă privește fix pe mine. La fel cum și dacă aș merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aș plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Așa că pe loc repaus până la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut să se știe unde sunt zilele acestea, putea afla ușor, nu e niciun secret, ba chiar este o informație oficială", a replicat Elena Udrea, într-o postare pe facebook.

Însă, după numai două zile, Elena Udrea revine la sentimente mai bune și declară pentru Antena3: „Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei, nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii.

Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena (Grecia). După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare, o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Voi avea doi băieți, dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica...".

Lasă un comentariu