La SC BIROTECH SRL Târgu-Mureș perseverența e atuul principal în menținerea statutului firmă de top

Distribuie pe:

- Tehnologiile moderne pun la dispoziția firmelor private, și nu numai, produse noi menite a facilita evidențele contabile și promovarea produselor către consumatori. În acest context, ce ne puteți spune despre noutățile din cadrul Birotech SRL?

- Recent am fost invitat la firma Danubius-Exim din București, care ne-a prezentat noile modele de case de marcat ce urmează a fi lansate pe piață, cât mai curând posibil. Autorizarea noilor modele de case de marcat se va face în două etape. Prima etapă constă în verificarea de către I.T.C. București, urmată de autorizarea distribuitorilor și a rețelelor de distribuție și serviciu de către Ministrul Finanțelor Publice.

- În cadrul firmelor de profil din județul Mureș, ce poziție ocupă SC BIROTECH SRL?

- Suntem cel mai important distribuitor din județ al caselor de marcat, sperăm să ne menținem în această poziție și în următorii ani. Avem 16 angajați, cu 7 specialiști în serviciul caselor de marcat. Implementăm soft-uri pentru restaurante, magazine și hoteluri. Dispunem de 5 angajați pentru promovarea produselor noastre.

- Din anumite cauze obiective sau subiective, în activitatea societăților comerciale apar momente neplăcute. De-a lungul anilor v-ați confruntat cu situații de acest gen?

- Datorită timpului limitat de punerea în funcțiune a caselor de marcat ne-am confruntat cu asemenea situații. Acest inconvenient va fi eliminat în cel mult 2 ani, sperăm în conectarea serverelor noastre cu cele din București, astfel informațiile trimise la serverele din București vor fi precise.

- Pentru următorii ani ce v-ați propus să realizați pentru mărirea eficienței și, de ce nu, menținerea în topul firmelor de profil din județul Mureș?

- Pentru perioada următoare, ne-am propus ținerea de cursuri de perfecționare cu toți angajații de la service și cu cei de la promovarea produselor noastre. De asemenea, intenționăm evidențierea caselor de marcat într-un registru unic electronic. Aici se înregistrează toate casele de marcat după model și serie la intrarea în țară, ulterior vom primi numere fiscale de la Ministerul Finanțelor Publice, cu aceste numere, casele de marcat vor fi urmărite în timpul funcționării până la scoaterea lor efectivă din uz.

 

Lasă un comentariu