HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2018

Distribuie pe:

Pentru prima lună de vară din acest an, astrologica.ro promite evenimente majore pentru toate zodiile, iunie fiind o lună plină de recompense în urma efortului și a muncii depuse până acum.

Berbec - Vei avea o vară plină de surprize, cele mai multe dintre ele fiind fericite, deschizându-ți calea spre noi perspective. În luna iunie, dorințele neîmplinite de până acum se transformă în realitate. Prietenii și familia vor fi alături de tine și te vor ajuta să reușești. Chiar dacă programul de muncă va rămâne încărcat, te vei bucura de venituri pe măsură și, în plus, vei reuși să alungi toate problemele din cuplu sau din viața sentimentală.

Taur - Vei beneficia de o lună liniștită și senină, cu foarte puține schimbări și evenimente nedorite. Astrele vor colabora pentru a te ajuta să îți pui în aplicare toate planurile, așa cum le-ai gândit. Nu te lăsa descurajat de micile probleme cotidiene care apar din când în când și nici de bugetul modest. Ar fi bine să lași deoparte proverbiala ta teamă de nou și să riști căutând un alt loc de muncă, astfel asigurându-ți o cale sigură de a-ți înmulți banii. Venus, astrul tău protector, influențează în mod benefic dragostea, relațiile de familie și sănătatea.

Gemeni - Te vei confrunta cu experiențe deosebite și evenimente care îți vor marca viitorul, de aceea va trebui să găsești echilibrul perfect între stabilitate și schimbare, mai ales pe plan emoțional. Nu trebuie să te temi să rupi legătura cu anumite persoane din trecut, dar pășește cu precauție într-o nouă relație. Ai mari șanse să îți vezi visele din ultimii doi ani devenind realitate. Fii doar puțin mai atent la bani, deoarece ai tentația să-i risipești pe vacanțe și călătorii.

Rac - Vei fi plin de energie și vei reuși să te ocupi de tot felul de lucruri prin casă, să renovezi și să îți îmbunătățești condițiile de trai. Pe de altă parte, îți vei face și planuri noi, care nu au nimic în comun cu preocupările tale zilnice. Poate vei lua o decizie legată de partenerul de viață sau vei accepta mai ușor o schimbare în carieră. În luna iunie, astrele te pot ajuta să scapi de un viciu sau de o situație dificilă care te împiedică să progresezi. Atenție la temperaturile ridicate, din cauza cărora este posibil să apară probleme medicale.

Leu - Luna iunie îți va aduce o propunere în carieră de nerefuzat, care va fi benefică, atât relației de iubire sau căsnicie, cât și relațiilor de prietenie. Viața de cuplu mai puțin stabilă până acum te va determina să schimbi anumite obiceiuri nedorite, iar tu și partenerul tău vă veți înțelege tot mai bine și veți colabora să realizați ceva deosebit. Banii câștigați în plus vor fi cheltuiți cu mare drag pe vacanțe și relaxare, dar din toamnă bugetul tău se va echilibra din nou.

Fecioară - Luna iunie va aduce prosperitate în viața ta, cu condiția să scapi de probleme vechi și să ștergi cu buretele eșecurile. S-ar putea să treci prin situații limită, să te afli la răscruce de drumuri și multe persoane din jurul tău să fie afectate de hotărârile tale. Din fericire, vei reuși să împlinești dorințele celor dragi și să le deschizi ochii în privința greșelilor anterioare. Deciziile tale vor fi clare și acceptate de toți cei care te cunosc, pentru că reușești să le demonstrezi că acționezi în beneficiul tuturor.

Balanță - Vei constata că timpul trece cu viteza luminii, încât abia te mai poți gândi la tine. Ai mult de lucru, dar te ambiționezi să rezolvi totul fără să ceri sprijinul nimănui, reușind să rezolvi cele mai importante probleme, fără costuri suplimentare. Împreună cu familia, încerci să schimbi lucrurile sau obiceiurile vechi, care nu vă aduc niciun folos. Dorința ta de schimbare este tot mai puternică și se va simți și la locul de muncă, unde vei reanaliza prioritățile. Totodată, îți dorești să pui capăt cât mai repede unei relații care te necăjește demult.

Scorpion - Zodia ta, fiind iubitoare de căldură și de călătorii, va începe vara cu o vacanță minunată, de relaxare. Dar... pentru a pleca de acasă fără griji, ai multe de rezolvat, mai ales la serviciu, unde situația se complică din cauza nevoii tale de independență. Încearcă să fii mai conciliant nu numai în carieră, dar și în relația de cuplu. Ai mari șanse ca în luna iunie să îți rezolvi problemele sentimentale din trecut și să îți vindeci rănile. Oricât de grav au greșit unele persoane, ar fi bine să cauți o cale de a le ierta, asigurându-ți astfel stabilitate financiară și sentimentală.

Săgetător - Această lună este ideală să redescoperi lucrurile frumoase din relația de cuplu, să retrăiești pasiunea de la început și să planifici vacanțe în locuri inedite. Iunie îți poate împlini multe dorințe, cu condiția să ai răbdare și să îți convingi partenerul să fie de acord cu toate propunerile tale. Indiferent cum și cât muncești, vei avea timp și pentru tine și pentru planurile personale. Vei reuși să finalizezi un proiect care aduce multă bucurie în familie. Chiar dacă ceilalți nu te sprijină, multe obstacole dificile vor fi trecute mai ușor.

Capricorn - Orice alegere vei face în această lună va fi spre binele tău. Este timpul să te bucuri de stabilitate, să faci planuri solide pentru viitor sau să te căsătorești, dacă ești singur și ești dispus să îți întemeiezi o familie. Chiar de la începutul lunii, vei remarca o îmbunătățire a câștigurilor și vei avea satisfacții deosebite la serviciu, unde vei reuși să fii cu un pas înaintea celorlalți. După o perioadă mai tensionată, ești zodia care obține tot ce își dorește: dragoste, bani și sănătate.

Vărsător - Pentru tine, vara începe fără surprize neplăcute și fără evenimente ieșite din comun. Vei avea parte de multe zile senine și de armonie în familie, descoperind, cu uimire, că viața este plină de posibilități. Fii atent la toate șansele profesionale, deoarece ai ocazia să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe. În viața personală, vei avea parte de împliniri în dragoste. Dacă sunteți la început, veți reuși să vă cunoașteți mai bine și să deveniți prieteni, dar dacă aveți o relație de lungă durată, iubirea voastră poate fi pusă la încercare. Nicio grijă, veți reuși să treceți peste obstacole și să căpătați mai multă încredere în voi doi.

Pești - Simbolul zodiei tale sunt doi pești care înoată în direcții opuse, dar care rămân împreună, legați de un fir nevăzut. Aceste două forțe te vor pune la încercare pe tot parcursul verii, dar mai ales în luna iunie. Pentru a aduce mai multă liniște în viața ta, trebuie ca, pentru o vreme, să lași deoparte marile ambiții și să te ocupi de tine și de familie. Este absolut necesar să consolidezi relațiile frumoase și să recâștigi încrederea celor dragi, altfel riști să îi pierzi. Luna iunie este perioada optimă pentru a vedea mai clar ceea ce nu merge bine în viața ta, ceea ce trebuie schimbat, dar mai ales ceea ce te împiedică să ajungi acolo unde visezi. 

Lasă un comentariu