„DE LA TÂRGUL DE DEMULT LA TÂRGU-MUREȘUL DE AZI"

Distribuie pe:

Așa se intitulează expoziția cu fotografii ale membrilor cercului Foto din Târgu-Mureș, expoziție găzduită de Bastionul Blănarilor din Cetatea Medievală.

Vernisajul acestei expoziții a avut loc joi, 23 august 2018, la care au participat membri și iubitori ai fotografiei, dar și un important grup de intelectuali.

Despre această expoziție de fotografii a vorbit Both Gyula președintele Asociației Fotografilor din Târgu-Mureș care a dat cuvântul dnei dr. Laura Pop de la Muzeul Județean Mureș, care a făcut o retrospectivă a dezvoltării orașului nostru, de la întemeiere și până în zilele noastre. Din cuvântul reprezentanței Muzeului Județean am reținut că acest proiect face parte din panoplia fotografilor târgumureșeni și cuprinde un număr de 76 de fotografii. Acesta poartă titlurile de „Piața din centrul municipiului nostru" până la Restaurantul „Cupola". Alte vederi se intitulează Palatul Culturii, Muzeul de Științele Naturii (Strada Horea), Școala de Cadeți (Actualul UMF), Gara Mare, strada Călărașilor etc.

Prezenta expoziție este de admirat, pentru că arată cum trebuie executată o fotografie. Expoziția vernisată joi, 23 august 2018, poate fi vizitată în perioada 23 august-23 septembrie 2018.

Lasă un comentariu