Profesorul universitar Corvin Lupu: “Organizarea și susținerea protestelor antiguvernamentale este o operațiune legată de menținerea captivă a României” (III)

Distribuie pe:

M.A.M.: Ce forțe credeți că au fost implicate în stradă, în 10 august 2018?

C.L.: Cel mai mult au fost prezente serviciile secrete occidentale, în primul rând cele germane, franceze și austriece...

M.A.M.: Austriece? În fond, nu mă miră, chiar eu am scris câteva articole despre amestecul Austriei în problemele noastre interne, subordonarea economiei românești firmelor austriece și tendința de revenire la jaful austriecilor de sute de ani din Transilvania, indiferent că-și ziceau imperiul habsburgic sau austro-ungar! Doar că acum jecmăneala este extinsă pe un teritoriu mult mai mare al acelorași români “buni de muls”, indiferent că vorbim de jaful forestier sau exploatarea petrolului și gazelor naturale. Fastuoasa capitală austriacă și-a construit palatele cu aurul furat din Transilvania!

C.L.: Da, sigur. Austria are interese foarte mari. Ea deține exploatarea și valorificarea petrolului și gazelor românești, valorifică pădurile care se exploatează legal și pe cele pe care le fură românii și le dau austriecilor, are bănci foarte mari, inclusiv cea mai mare bancă străină din România, are o mare piață de desfacere în România și cred că am spus destul, chiar dacă nu am epuizat interesele lor în România.

Desigur, nu uităm serviciile secrete ale Ungariei, care au penetrat de multă vreme întreaga societate românească și care lucrează de o sută de ani pentru subminarea statului național român. Iar serviciile noastre s-au umplut de unguri și de evrei. N-ai cum să ai țara ta. Ai țara lor!

Germania sprijină cel mai mult căderea guvernului Dăncilă. Vine 1 ianuarie 2019, când România preia președinția CE, perioadă când se elaborează proiectul bugetului pentru următorul ciclu bugetar de mai mulți ani. Cu madam Dăncilă, avându-l pe Dragnea în spate, nu se pot promova deplin marile manevre financiare care se fac de regulă la Bruxelles. Ar fi foarte util Johannis și “guvernul meu”, cu care nemții chiar pot face ce doresc...

Apoi, în piață au fost toate serviciile noastre, care au obligația să cunoască și să stăpânească informativ câmpul tactic. Apoi, au fost servicii secrete care doar observau confruntarea forțelor și “luau notițe”, pentru viitor. Ați văzut că au venit și frații noștri din Basarabia... Unii se băteau în față, în linia I, dar mai în spate, printre lume, erau și alții, mai importanți. Provocatorii au fost și din țară și din afara granițelor. Erau foarte bine instruiți, curajoși și se vedea că au o miză reală, palpabilă, nu doar una prozaică. Nu acționau doar de dragul frumuseții “democrației” care o visau ei pentru România, în mintea lor de amatori ignoranți.

M.A.M.: Domnule profesor, unii cititori se vor supăra pe dumneavoastră că îi persiflați pe manifestanți...

C.L.: Domnule director, da i-am făcut ignoranți, dar să spunem una și bună: politica nu se face în stradă, nu se face punând plăcuțe la mașini cu inscripția M- - e PSD (lăudată public de “mărețul” intelectual Liiceanu), nu se face aruncând cu pietre în jandarmi. Apoi, cu această foarte falsă democrație și ea, atâta câtă este, prost înțeleasă, fiecare se crede deștept în domeniile analizei politice, a istoriei recente, care sunt științe complicate. În aceste domenii, este nevoie de studii temeinice, făcute în cadru academic, sistematic, pe o lungă perioadă de timp. Trebuie să știi Istorie multă, ca să cunoști rădăcinile tuturor evenimentelor și fenomenelor din perioada recentă, ca să le înțelegi și să identifici traseul pe care evoluează aceste evenimente și fenomene. Nu poate oricine. Or, sunt intelectuali care, dacă se uită la televizor, dacă au citit niște romane și au făcut diverse facultăți, cred că sunt mari politicieni și dau lecții inclusiv specialiștilor, care și așa sunt puțini. Unii m-au contrazis și pe mine... Nu mă pot supăra, mai ales că unii erau apropiați... Toată lumea se crede mare deștept în istoria recentă: ingineri, literați, artiști, profesori de chimie... Toți aceștia cred că știu mai bine decât oamenii de meserie. Eu nu mi-am permis niciodată să contrazic un inginer în meseria lui, sau pe orice altcineva, din altă meserie. Închipuiți-vă că i-aș spune unui solist că nu ține bine arcușul, sau unui pictor că penelul trebuie înclinat mai tare. Este exact ce fac mulți străini de Istorie recentă cu noi, dar noi, îi suportăm și îi lăsăm în pace. N-ai cum să-i deștepți și greu le schimbi părerile greșite. Așa a fost construit acest sistem, ca toate “creierele spălate” să creadă că sunt deținătorii adevărului absolut, să meargă la vot și să creadă că ei decid totul, că sunt cei mai importanți și că sunt respectați de regimul democratic. Pentru a se promova acest model, în România s-a distrus învățământul, s-a distrus cercetarea în domeniile umaniste, s-a scos Istoria din școli și ce au mai lăsat din ea o disciplină de prostit tinerii și de pregătit “omul nou”: hommo aeuropaeus, hommo globalus, sau cum vreți să-i spunem acestui tip de schimonosiți ai soartei.

M.A.M.: Unii cititori ar putea să creadă că luați în derâdere ideea de democrație...

C.L.: Care democrație, domnule director Marinescu? Aceea în care absolut toate alegerile din România post-comunistă au fost falsificate? Păi până și în 1990 și 1992, când Iliescu și FSN-ul câștigau la scor foarte mare alegerile și atunci s-au făcut falsuri. De exemplu: FSN-ul a luat din propriile voturi și le-a dat unor partiduțe satelit, ca să acceadă și ele în Parlament și să se creeze atmosfera artificială de “emulație democratică”, cea necesară detensionării societății românești, resetării ei și pregătirii psiho-sociale a populației pentru jaful generalizat care urma să se desfășoare. Ce să mai vorbim? În 1996 a câștigat Iliescu alegerile și s-a dat ordin de afară să fie adus Constantinescu la Cotroceni. În 2000, a câștigat Vadim, au inversat cifrele și l-au pus pe Iliescu. În 2003, au făcut cel mai mare furt electoral din istoria României, mai mare ca cel din 1946, când au modificat Constituția, ca să facă jocul antiromânesc al stăpânilor (să introducă prevederi ca să vindem pământul agricol și pădurile la străini, să desființăm serviciul militar obligatoriu, să introducem sistemul adoptării tacite a legislației etc.). În 2009, a câștigat Geoană și s-a dat ordin de la Washington să-l pună pe marinarul securist Băsescu, ca să dezvolte “sistemul ticăloșit”.

http://www.justitiarul.ro

 august 21, 2018

 

(Va urma)

Lasă un comentariu