S-a dat startul pentru Energy Challenge 2019!

Distribuie pe:

• Studenții se pot înscrie la această competiție până la data de 15 decembrie a.c.;

• Câștigătorii vor fi desemnați în luna aprilie a anului următor.

Aflată la a V-a ediție, competiția studențească Energy Challenge aduce în prim plan provocări de mare actualitate din domeniul energiei: Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital&Smart și Produse/Servicii Clienți.

E.ON România, împreună cu instituțiile de învățământ superior și asociațiile studențești partenere, oferă tinerilor care urmează studii universitare ocazia de a revoluționa lumea energiei prin perfecționarea unor soluții existente deja sau, de ce nu, de a identifica noi surse de energie care să schimbe complet configurația energetică actuală.

Astfel, s-a dat startul pentru înscrierile la Energy Challenge 2019 - competiție la care pot participa echipe studențești din toate centrele universitare din țară. Până în data de 15 decembrie a.c., sunt așteptate pe site-ul dedicat http://energychallenge.eon-romania.ro/ proiecte sau idei noi, pline de energie, care să pună în lumină preocupările tinerilor din acest domeniu.

Aceste propuneri vor fi analizate de către un juriu format din specialiști, iar echipele finaliste vor beneficia de o săptămână de training pe teme de HR și dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy. Marea finală va avea loc în luna aprilie a anului viitor, la Târgu-Mureș, premiile pentru această ediție fiind în valoare totală de circa 5.000 de euro.

Pentru a fi cât mai aproape de studenți și pentru a le oferi direct informații, echipa Energy Challenge va fi prezentă, în săptămânile următoare, în principalele centre universitare din țară.

Notă:

Energy Challenge este o competiție dedicată studenților dornici să contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamică și în continuă schimbare a energiei.

Competiția a debutat în 2015, pe plan local, la Cluj-Napoca, iar în 2016 s-a extins și la Iași, antrenând până la acest moment peste 100 de studenți. Concursul se adresează studenților la zi, de la toate facultățile din România, nivelul licență și master.

Partenerii academici ai Energy Challenge sunt: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Politehnică București, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea “Petru Maior” din Târgu-Mureș, Universitatea din Oradea, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești.

Asociațiile studențești partenere: ASFIC (Asociația Studenților Facultății de Instalații Cluj) și Liga Studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

 

Lasă un comentariu