PERSONALITATEA ȘI... ORDINEA ÎN CARE NE SPĂLĂM!

Distribuie pe:

“Corpul este templul fiecăruia din noi. Păstrați-l curat și pur, pentru că este casa sufletului. Acesta este locul care cuprinde emoțiile, personalitatea și gândurile noastre”, spune B.K.S. Iyengar, unul dintre cei mai renumiți instructori de yoga din lume, citat de descopera.ro.

În plus, culturile antice considerau că suprafețele corpului spălate mai întâi au o semnificație aparte, acest gest putând spune multe despre personalitatea oamenilor. Iată ce dezvăluie prima parte spălată despre personalitatea oamenilor:

Picioarele - Sunt primul canal de energie, contactul cu realitatea imediată. Piciorul este un simbol al exhaustivității și al umilinței. Oamenii care își spală mai întâi picioarele se gândesc foarte mult la oamenii din jurul lor. De asemenea, sunt bine împământeniți și încrezători forțele proprii.

Mâinile - Sunt un simbol al forței, al puterii fizice și mentale. Prețuiți solidaritatea și unitatea. Teama nu este în vocabularul vostru și niciodată nu luați în calcul consecințele faptelor voastre.

Pieptul - Cuprinde multe organe vitale, inclusiv plămânii și inima. Persoanele care încep prin a-și spăla pieptul valorizează viața și se simt protejate, având încredere în viitorul lor. Se simt foarte confortabil în pielea lor, sunt încrezătore și independente.

Spatele - Coloana vertebrală este baza conștiinței și a energiei individuale. Viața începe aici și este purtată prin sistemul nervos, pentru a vă susține fiecare gând și fiecare mișcare. Spălarea spatelui arată o personalitate rezervată, prudentă. Sunteți adesea introvertiți și orientați spre siguranță.

Fața - Este singura zonă ce cuprinde toate simțurile: mirosul, vederea, atingerea, gustul și auzul. Dacă începeți prin a vă spăla fața, înseamnă că vă pasă profund de cum sunteți perceput. Criticile duc ușor la jenă și stres.

Zona intimă - Deși prima impresie ar fi că persoanele care își spală prima oară zona intimă sunt foarte sexuale, adevărul este că sunt foarte timide și tind să se subestimeze în prezența altora. E nevoie de mult timp ca oamenii să te cunoască cu adevărat.

Gâtul și umerii - Simbolic, purtați povara de a fi competitiv. Dacă alții țintesc să ajungă la stele, voi vreți să atingeți luna și stelele. Refuzați să acceptați alt răspuns decât “Da, pot!”. Munca grea este moto-ul după care vă ghidați în viață.

Părul - Dacă vă spălați mai întâi pe păr la duș, sunteți persoane ferme, încrezătoare și doriți ca totul să fie la locul potrivit, dar sunteți, de asemenea, foarte realiste și rezonabile. Managementul timpului este una dintre cele mai admirabile calități. Sunteți întotdeauna la timp și doriți să urmați o rutină.

Lasă un comentariu