ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”(85) (1998-2002, 2010-ASTĂZI) - III

Distribuie pe:

Relația cu globaliștii. Înțelegând însă cine și cum și-a propus să influențeze în favoarea lor cursul istoriei, subminând democrațiile din țări întregi și chiar continente, prim-ministrul Orbán s-a văzut nevoit să accepte că nu doar râvnita Transilvanie este de stringent interes pe agenda sa, ci și pericolul globalist, migranții islamici, ca parte a unui proces mai amplu, bine calculat și programat, prin care slugile lui Antihrist vor, în planul lor de a controla guverne, corporații și agenții, să subjuge tiranic lumea și să ne împingă pe toți în “râpa” ideologiei corectitudinii politice! Strategii Budapestei s-au văzut astfel puși în situația ca, pe lângă proiectul cu “bătaie lungă” de a reuși să prindă cândva Transilvania în “tentaculele” lor revizioniste, să demareze acțiuni concentrate (încă din 2015) pentru ca poporul ungar să nu fie supus metisării, adică al amestecării altor rase cu ungurii, așa cum de altfel și-a propus dubiosul finanțator Söröș la scară planetară, cel despre care Orbán avea să spună că se află în serviciul ocult al capitaliștilor mondiali, magnatul susținând corectitudinea politică dincolo de guvernele naționale și fiind “în spatele” acțiunii ilegale a “forței invadatoare musulmane” (cum afirma, în 2018)!

În fața acestui pericol, Orbán nu s-a ferit să aibă abordări deschise, contracarante, inclusiv atunci când, sub pretextul “ocrotirii” specificului comunităților maghiare, avea să participe de atâtea ori, neoficial și neprincipial, la vizitarea Transilvaniei! Dar semnalele trase, conform cărora s-ar cuveni “să ne opunem rețelei mafiote a lui Söröș” și să ne recăpătăm “independența față de imperiul condus de George Söröș”, nu au avut ecoul scontat la autoritățile statului român. Dimpotrivă, Bucureștiul nu a receptat pozitiv mesajul, în ciuda faptului că însuși președintele american Trump spusese că acest Söröș (susținător al migranților) a spoliat S.U.A., expunând România în fața unor mase dezlănțuite de invadatori. Aceasta ne demonstrează, încă o dată, că unele minți care ne conduc, cotropite de energii toxice, se fac complice operațiunilor minuțios orchestrate de destabilizare a Țării, inclusiv în strategiile secesioniste deloc întâmplătoare din Transilvania, acestora pur și simplu nepăsându-le de soarta generațiilor livrate cu nonșalanță totalitarismului Noii Ere!

 

Lasă un comentariu