ȘI EI AU FOST COLIDAȚI

Distribuie pe:

Înaintea sărbătorilor de Crăciun, copiii proveniți din familii dezorganizate de pe raza municipiului nostru care sunt îngrijiți la Centrul de zi “Rozmarin” din Târgu-Mureș, centru care aparține de primăria municipiului nostru, un grup de copii s-au prezentat în ziua de 18 decembrie 2018 la acest centru pentru a le face o bucurie și celor mai nevoiași decât noi. La acest centru am fost întâmpinați de directoarea acestuia, Corina Tudoran, care ne-a furnizat câteva date succinte. Am aflat că acest centru funcționează cu 98 de copii, organizați în două grupe de grădiniță și trei grupe de școlari.

După cele aflate de la directoarea centrului, copiii veniți i-au colindat pe cei din centru atât pe cei de la grădiniță, cât și pe școlari. La rândul lor, cei de la acest centru i-au colindat pe musafiri. În final, musafirii au dăruit tuturor celor de la centru câte un balon și un pachet.

Pentru gestul de noblețe pentru care au dat dovadă, directoarea a spus: “Vă mulțumim pentru toate, și pentru că nu vă putem răsplăti, vă dăruim bunătatea și câte o mică colindă.”

 

Lasă un comentariu