FEMEI DE SUCCES - ING. CRISTINA COJOCARU - DIRECTOR LA SC APICOLA SRL TÂRGU-MUREȘ ȘI VICEPREȘEDINTE AL ASOCIAȚIEI CRESCĂTORILOR DE ALBINE DIN ROMÂNIA, FILIALA JUDEȚEANĂ MUREȘ

Distribuie pe:

“Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii” (Grigore Vieru)               

,,Provin de pe meleagurile bistrițene, din comuna Teaca, fiind fiică de farmaciști. Sunt absolventă a Facultății de Tehnologia Produselor Alimentare din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” Sibiu, promoția 1996.

După terminarea facultății, m-am stabilit la Târgu-Mureș, unde mi-am întemeiat o familie și am început activitatea profesională.

În anul 2004, am acceptat provocarea de a lua contact cu lumea albinelor și a stuparilor, prin angajarea mea la SC Apicola SRL Târgu-Mureș, pentru a înființa unul dintre primele laboratoare din țară specializate în determinarea spectrofotometrică a antibioticelor prezente în miere. În anul 2006, am fost numită în funcția de director în cadrul aceleiași societăți și vicepreședinte al Asociației Crescătorilor de Albine din România, filiala județeană Mureș. De atunci, munca mea înseamnă, în primul rând, informarea și sprijinirea apicultorilor în desfășurarea acestei nobile activități - apicultura, îndeletnicire ce reunește oameni de toate vârstele și profesiile, care au în comun dragostea de albine, natură și aer liber.

Tot în anul 2006, împreună cu soțul meu, am pus bazele unei afaceri de familie în domeniul panificației, afacere care, începând din anul 2008, își desfășoară activitatea sub denumirea comercială Brutăria Maria.

La început de primăvară doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor sănătate și înțelepciune, îndeplinirea cât mai multor dorințe și să fie înconjurate de flori, dragoste și multă bucurie.

La mulți ani și success în tot ceea ce faceți!”

Lasă un comentariu