CU EUROLOZUL, PUTEM CÂȘTIGA PÂNĂ LA 15.000 DE LEI!

Distribuie pe:

Pentru a marca faptul că România deține, în această perioadă, Președinția Consiliului Uniunii Europene, Loteria Română anunță că a lansat un nou produs - Eurolozul - , care aduce jucătorilor norocoși un număr total de 311.662 de premii, în valoare totală de 1.240.000 de lei.

Prețul unui loz este de 2 lei și poate fi achiziționat, începând din această săptămână, din toate agențiile loto din țară.

Premiile sunt în valoare de 2 lei, 5 lei, 10 lei, 100 de lei și 1.000 lei, iar cele mai mari premii care pot fi câștigate de jucători la Euroloz sunt de 15.000 de lei.

*

Atenție! Loteria Română atrage atenția cu privire la faptul că, în ultimul timp, s-au înmulțit cazurile de persoane, în special vârstnice, care au fost înșelate de către indivizi necunoscuți cu lozuri în plic falsificate, cu premii constând în autoturisme.

“Precizăm că produsele de tip loz instant se comercializează exclusiv în spațiile autorizate (agenții proprii, agenții mandatare, punctele de vânzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio și Tabac Xpress) și numai de către angajații din spațiile respective.

Menționăm și faptul că, în prezent, Loteria Română deține în portofoliul de produse doar lozuri care oferă, exclusiv, premii în bani.

Pentru orice nelămurire și informații suplimentare, rugăm jucătorii să se adreseze angajaților Loteriei Române din agențiile loto sau Biroului Comunicare și Protocol (tel. 0372/13.73.51, e-mail pr@loto.ro)”, atenționează Loteria Română.

 

Lasă un comentariu