LA INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MUREȘ, “INSULĂ DE RELAXARE ACTIVĂ”

Distribuie pe:

Credem cu tărie că în noi, adulții, stă responsabilitatea de a aduce lectura mai aproape de sufletul copiilor și, în acest sens, am amenajat o “Insulă de relaxare activă” pentru toți copiii care trec pragul instituției noastre.

Este cu siguranță o idee inedită, care a prins contur în cadrul activității organizate de Agenția pentru Educație Timpurie OvidiuRo și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, în momentul în care a fost implementat în județul Mureș Programul “Fiecare copil merită o poveste”.

Spațiul are amenajată o zonă de lectură unde copiii sunt invitați într-o aventură a poveștilor, dar și o zonă de relaxare activă, prin care dorim să promovăm starea de bine a acestora.

Lansăm, astfel, o invitație la lectură într-o ambianță plăcută și primitoare și mulțumim, totodată, tuturor celor care au contribuit la amenajarea “insulei” noastre: Asociația OvidiuRo, domnul Inspector Școlar General prof. Ioan Macarie, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba română, prof. dr. Irina Mihaela TRIFAN, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba maghiară, prof. Julia KOVACS, doamna inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație prof. Camelia IRIMIE-MATEI, doamnele director din grădinițele din municipiul Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu