DUPLEX CULTURAL CHIȘINĂU-IAȘI: FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE POEZIE “GRIGORE VIERU”

Distribuie pe:

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie “Grigore Vieru”, care se va desfășura în perioada 14-17 mai 2019, se dorește a fi un duplex cultural între România și Republica Moldova și, totodată, un pod cultural peste Prut.

 Manifestările vor avea loc la Chișinău, în perioada 14-15 mai, iar la Iași în perioada 16-17 mai.

“Această a XI-a ediție a Festivalului deja intrat în conștiința publicului iubitor de poezie din Iași și Chișinău aduce mai multe noutăți, atât la nivelul activităților care vizează recitaluri de muzică și poezie, conferințe, dialoguri, spectacole de muzică, cât mai ales a invitaților din România, Republica Moldova, Ucraina, Italia, precum și la nivelul educațional”, susțin organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

La Iași, manifestările se vor desfășura la Primăria Municipiului Iași, în Sala Mare, la Ateneul Național Iași, precum și la Muzeul Municipal din Iași. La spectacolul de gală, care va fi organizat la Ateneul din Iași pe 16 mai, de la ora 16, vor fi prezenți cei din Corul Marii Uniri, interpreții Mădălina Gaivas și Iurie Sadovnic, din Republica Moldova.

La această a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie “Grigore Vieru” vor fi prezenți soția și fiul poetului, Raisa și Călin Vieru.

Lasă un comentariu