“AȘA VREA MUȘCHII” UNORA! - PAMFLET -

Distribuie pe:

Bălăcăreala crâncenă de pe scena politică pentru “marcarea” unui loc în forurile de conducere și decizionale europene se manifestă cu deosebită virulență concurențională, luând forme neprotocolare pentru blocarea sau înlăturarea adversarilor politici și consolidarea capitalului electoral portinic, șubrezit continuu în mentalitatea grupurilor de posibili votanți, cu oarecare simpatii la cascadoriile politicianiste.

Promisiunile amăgitoare și cuvântările incitatoare lansează subiecte-dezbateri punctuale, colaterale, numai bune pentru manipularea și isterizarea electoratului neavizat, isterie foarte contagioasă, răspândită și inoculată prin politici și activiști neimplicați emoțional în procedurile de pălăvrăgeală electorală.

“Marile proiecte” de pe hârtie se consideră ca și realizate cu sprijinul unor viitori decidenți fantomatici, care vor popula instituțiile europene prin apropiatele alegeri, susținute cu surse de zgomote acordate la cele mai înalte tonalități.

În acest timp, pe meleagurile autohtone se solicită imperativ radierea urgentă din Programa școlară, a baladei “Miorița”, considerată nocivă în instruirea școlară. Este o tactică diversionistă de incitare pentru suprimarea tradițiilor populare românești transmise pe cale orală viitoarelor generații sau reprezintă un posibil atentat la siguranța națională și integritatea europeană?! A fost deranjat cel dâmbovițean cu gândul viclean, pentru că “cel vrâncean și cel ungurean” s-au aliat ca să-l omoare pe “cel ardelean”?!

Balada “Miorița” transmite mesajul ancestral al trădării neamului, perpetuat de veacuri, până în zilele actuale, ticăloșite fără limite!

“No, hai”. La urne! “Puneți bâta pe ei!” Scopul scuză mijloacele, nu-i așa? Îndemnul la violență se adresează selectiv “bătăușilor” politicieni. Interzis elevilor afectați mioritic psiho-sentimental, intelectual, comportamental. Evitați ciomăgeala!

Oare, de ce nu a fost promovată “teoria mioritică” la Târgu-Mureș?!

 

Lasă un comentariu