2019 - ORAȘUL BLOCAT DE ALIANȚA UDMR+POL+PSD! DEMAGOGIA “GĂLĂGIOȘILOR” CANDIDAȚI LA PRIMĂRIE!

Distribuie pe:

Din patru în patru ani, așa cum bine se vede, unele partide și politruci disperați se apucă să facă “gălăgie” pentru a atrage atenția și a-i învrăjbi pe locuitorii orașului. Agresivi, ipocriți, manipulatori, aceștia vor ca “gălăgia” lor să fie mai importantă decât munca de zi cu zi a administrației!

Este bine să ne reamintim că în 2019 bugetul orașului a fost aprobat (atenție!) abia după primele 4 luni ale anului (și asta nu din cauza primăriei!). Apoi, din luna mai 2019, executivul Primăriei a propus nu mai puțin de 5 (cinci!) rectificări bugetare, blocate sau serios trunchiate de consilierii UDMR+POL+PSD, care una au promis târgumureșenilor și alta au votat! REVOLTĂTOR! După 8 luni de întârziere, doar în prag de decembrie, atunci când frigul a ajuns până în oasele elevilor și profesorilor, consilierii au aprobat banii solicitați încă din aprilie (!) pentru ca peste 3.000 de copii și învățători să nu înghețe în sălile de clasă. Dar și aici avem dublă măsură - la școlile care au directori în Consiliul local (ex. Liceul cu Program Sportiv “Szasz Adalbert”, dir. Csiki Zolt - consilier local UDMR) s-a votat bugetul în integralitatea sa după principiul “pentru noi căldură, pentru restul spărtură”.

Blocate au fost și lucrările de infrastructură, lucrările la școli - grădinițe - creșe, lucrările de prelungire a rețelelor de apă-canal pe str. Remetea, reabilitarea cartierelor Cornișa și Dâmbul Pietros, implementarea ghenelor subterane de gunoi, parcările acoperite și cele noi din oraș, programul social “Să ne îngrijim bunicii!” (rușinos! Programul “Să ne îngrijim bunicii!” a fost “folosit” în mod perfid în scopuri electorale. Unii consilieri locali ai UDMR s-au fotografiat alături de beneficiari, însă imediat ce alegerile europarlamentare au trecut, programul a fost blocat de alianța UDMR+POL+PSD.). Tergiversat a fost și programul destinat ajutorării tinerelor mame! Totodată, sportul târgumureșean a fost pur

și simplu desființat. Detalii găsiți pe site-ul www.tirgumures.ro.

Și pe viitor, voi continua să informez târgumureșenii, chiar dacă se vor supăra “candidații cometă” care apar din 4 în 4 ani! Am văzut cum candidatul Soos Zoltan ne vorbește despre proiecte în timp; atunci când a fost consilier local a inițiat 1,25 de proiecte pe an (5 proiecte în 4 ani). Vă las pe dumneavoastră să-l judecați!

Doamne ajută! Sănătate și Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Lasă un comentariu