FRICA DE RELAȚII SERIOASE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Atunci când suntem implicați în relații de lungă durată, fiecare dintre noi, pe lângă iubire și împlinire, poate fi copleșit uneori de teama că totul se poate sfârși, fără ca el să mai poată opri această realitate.

Astrologica.ro ne asigură că acest sentiment negativ este unul firesc și că fiecare îl simte în felul său, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec - Se atașează foarte rapid de persoana de lângă el. Este captivat de dinamica relației și se poate vedea alături de tine pentru totdeauna. Nu se întâlnește pentru distracție, ci pentru a-și găsi alesul (aleasa). Așadar, cea mai mare temere a sa este că relația se va încheia, iar el nu dorește acest lucru. De fapt, dacă relația se va sfârși din senin, Berbecul nu își va reveni câteva săptămâni bune.

Taur - Se concentrează foarte mult pe bunurile materiale. Nici măcar nu îi trece prin cap ideea de a avea o relație de lungă durată și serioasă, fără a trece totul pe hârtie. Frica lui cea mai mare este pierderea stabilității financiare odată cu implicarea sa într-o relație. Chiar dacă intențiile tale nu sunt de a-i cheltui banii, acesta își va lua toate măsurile de precauție pentru ca temerile lui de a rămâne falit să nu se adeverească.

Gemeni - Sunt îngroziți de ideea de angajament. Sunt oricând deschiși la distracție și știu că, uneori, distracția și jocurile trebuie să înceteze într-o relație. În dragoste, trebuie să fii serios, iar ei pur și simplu nu sunt pregătiți pentru asta. Dacă ar depinde de ei, ar rămâne pentru totdeauna în etapa de lună de miere, unde nu trebuie luate decizii pe termen lung sau importante. Și, din cauza acestei frici, cu greu pot rezista lângă cineva.

Rac - Se teme de orice fel de schimbare. Îi place să se simtă confortabil și familiar cu ceea ce se întâmplă în jurul său. Poate intra într-o nouă relație fără nicio problemă, dar atunci când situația începe să devină serioasă, este posibil să o ia la fugă. Conversațiile precum mutatul împreună se numără printre lucrurile de care se teme cel mai mult atunci când vine vorba de dragoste și relații.

Leu - Își pune întotdeauna relațiile pe primul loc, în special pe cele romantice. Așadar, frica lui cea mai mare este că tu nu vei face același lucru. Îl îngrijorează dacă relația nu înseamnă la fel de mult și pentru tine și dacă nu o consideri prioritară. Dacă acest lucru se confirmă, ego-ul său este distrus. De multe ori, va evita să se implice în relații, până când va fi sigur că dai totul sau nimic.

Fecioară - Acordă atenție detaliilor, oricât de mici și lipsite de importanță ar fi. Asta înseamnă că observă imediat când ceva este în neregulă în relația sa ori când ceva nu merge exact așa cum i-ar plăcea. Frica cea mai mare a Fecioarei este să nu aibă relația perfectă. Ea vrea lucruri pe care ceilalți oameni să fie geloși, vrea ca alții să privească spre relația ei și să își dorească să aibă și ei parte de așa ceva. Dar, pentru ca asta să se întâmple, ea crede că totul trebuie să funcționeze exact așa cum și-a propus, altfel nu merită riscul.

Balanță - Cea mai mare teamă? Că se întâlnește cu persoana nepotrivită! Chiar și cel mai mic dezacord va declanșa acest sentiment. Dacă nu se pot pune de acord cu privire la locul cinei, atunci cum vor putea să discute despre lucruri mai importante, precum unde să locuiască sau cum să crească un copil? Aceste întrebări o macină, iar cea mai bună metodă de a evita această teamă este să nu se angajeze într-o relație serioasă până când nu este sigură. De cele mai multe ori, timpul pe care și-l ia e prea lung, iar persoana de lângă ea obosește să mai aștepte și pleacă.

Scorpion - Evită complet să arate orice tip de emoție în relații de frica unei dezamăgiri. Îți va spune oare că te iubește? Poate, dar după luni de relație și oricum o va face atât de repede și întâmplător, încât o să te gândești mult timp după aceea dacă a fost real sau doar ai visat. Nu te simți jignit de asta, pentru că Scorpionul trebuie să fie 100% sigur înainte de a se implica total.

Săgetător - Nu îi place să i se spună ce să facă, pentru că se simte controlat. Dacă ai o relație cu el, va trebui să îi oferi spațiu pentru a fi el însuși și pentru a face ce își dorește, indiferent cât de mult urăști să faci asta. Dacă se simte captiv, o va lua la fugă. Dă-i spațiu, dar nu prea mult, și sigur îți va mulțumi!

Capricorn - Cea mai mare teamă este că nu va fi capabil să arate cât de mult îi pasă. El vrea să știi cât de importantă este relația voastră pentru el, așa că îți va oferi numeroase cadouri, gesturi de afecțiune și te va pune întotdeauna pe tine și relația voastră pe primul loc. Chiar și după ce face toate acestea, el rămâne cu nesiguranța că nu e de ajuns pentru a-ți demonstra că te iubește. Lasă-l să știe cât de mult îl apreciezi pentru că inveștește în cuplul vostru și păstrează o comunicare deschisă cu el.

Vărsător - Se teme că nu este suficient de bun pentru tine sau pentru relație. Teama lui este că nu se ridică la așteptările sau standardele tale și crede că meriți pe cineva mai bun. Sigur, asta este măgulitor pentru tine, dar pentru el este o autodepreciere, care îl face să își piardă încrederea în el și care va afecta la un moment dat relația. Spune-i mai des cuvinte frumoase și laude, dar mai ales spune-i cât de mult îți place să fii în preajma lui. Îi vei gâdila puțin orgoliul.

Pești - Cea mai mare temere este să nu fie respinși. Pentru a evita acest lucru, Peștii pur și simpli evită să se implice în relații. Nu vei vedea un nativ din Pești care încearcă să abordeze un grup de fete, ci mai degrabă va aștepta să îl invite cineva la o întâlnire din când în când. Chiar și atunci va fi prudent cu tot ce spune sau face.

Lasă un comentariu