GABRIEL TONCEAN: VOI MUNCI PENTRU DEZVOLTAREA JUDEŢULUI MUREŞ!

Distribuie pe:

Voi munci pentru dezvoltarea judeţului Mureş! Este o promisiune pe care mi-am făcut-o în urmă cu mai bine de un an, când am ales să mă implic în politică. Este o promisiune pe care o voi îndeplini, pas cu pas, de la nivel local, până la nivel central.

Spun pas cu pas, pentru că am început munca acasă, în comunitatea în care m-am născut, am crescut şi am făcut performanţă în domeniul sportului şi al afacerilor.

Am început munca în Reghin, acolo unde ne-aţi acordat încrederea în 27 septembrie, să susţinem în Consiliul Local Municipal proiecte pentru dezvoltarea comunităţii locale.

Cele 8 mandate de consilier local în Reghin, pe care împreună cu echipa mea le-am primit prin vot, reprezintă piatra de temelie a muncii noastre şi a încrederii pe care ne-aţi acordat-o.

În Reghin, PNL a scris istorie prin rezultatele cele mai bune obţinute de la Revoluţie şi până acum.

Dar nu îmi doresc să ne oprim aici!

Primul pas este deja făcut

Îmi doresc să pun în slujba dumneavoastră, a cetăţenilor judeţului Mureş, experienţa dobândită, şi să colaborez cu administraţiile publice locale pentru atragerea fondurilor europene şi guvernamentale, prin proiecte de investiţii.

Un prim pas în acest sens l-am făcut în luna iulie a acestui an, când, împreună cu primarii din Breaza, Ideciu, Gurghiu, Petelea, Suseni şi Vătava am semnat “Declaraţia de la Reghin”.

Este un acord prin intermediul căruia ne-am asumat că vom colabora pentru dezoltarea comunităţilor pe care le reprezentăm, prin investiţii în educaţie, infrastructură de transport, turism, sănătate, susţinerea antreprenorilor locali, protecţia mediului înconjurător şi multe altele.

Alături de parlamentarii PNL voi munci pentru bunăstarea mureşenilor

Acum, vă cer sprijinul pentru un mandat de parlamentar. Îmi doresc să reprezint interesele mureşenilor în Parlamentul României.

Din această postură, voi iniţia şi sprijini iniţiative legislative menite să îmbunătăţească calitatea vieţii locuitorilor judeţului Mureş. Indiferent de etnie, religie sau rasă, avem aceleaşi nevoi şi ne dorim aceleaşi lucruri pentru viitorul copiilor noştri, bunăstare, sănătate şi siguranţă.

Iar pentru asta avem în vedere o serie de măsuri prevăzute în programul de investiţii al Guvernului PNL, pentru perioada 2021-2027.

1. Investind în Sport, investim în sănătatea noastră

Guvernul PNL va investi 13.5 miliarde RON în dezvoltarea infrastructurii sportive, în perioada 2021-2027.

Sportul de masă - 250 săli şcolare de sport, 45 bazine didactice, 400 baze sportive şi 10 centre sportive de performanţă.

Sportul de performanţă - 12 complexuri sportive cu o capacitate de 3.000 - 30.000 locuri, 8 bazine olimpice de înot, 5 săli polivalente cu 5.000 - 16.000 locuri şi 5 patinoare artificiale.

Pe plan local, în judeţul Mureş, se vor finaliza bazinul olimpic şi patinoarul artificial, şi ne propunem construirea a 5 baze sportive şi a unui centru sportiv de performanţă.

2. Investiţii în proiecte esenţiale pentru comunităţile locale

102 miliarde RON vor fi investite pentru creşterea calităţii vieţii în comunităţile subdezvoltate. Se au în vedere următoarele obiective:

- extinderea reţelelor de apă şi canalizare în 700 de localităţi;

- modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene (7.000 km) şi locale (20.000 km);

- 1 miliard EURO pentru extinderea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale;

- 8 miliarde RON pentru reabilitarea termică a 45.000 clădiri.

3. Susţinerea mediului de afaceri pentru dezvoltarea economică

Avem în vedere acordarea de facilităţi energetice pentru dezvoltarea parcurilor industriale. Ne dorim să stimulăm astfel crearea locurilor de muncă şi reducerea şomajului.

În 6 decembrie putem decide viitorul nostru

2020 este anul în care ni se oferă ocazia de a decide viitorul nostru. În 6 decembrie putem da startul dezvoltării României pentru următorii 4 ani.

Votul nostru va avea un impact direct asupra calităţii vieţii din judeţul Mureş, sub toate aspectele ei. Dacă doriţi să susţineţi oameni care sunt determinaţi să muncească pentru bunăstarea, sănătatea şi siguranţa mureşenilor, votaţi candidaţii PNL!

Comandat de Partidul Naţional Liberal, executat de SC Cuvântul Liber SRL tiraj 2705, CMF 11200025

 

Lasă un comentariu