BUGETUL PE 2021 VA FI UNUL AL AUSTERITĂȚII; VOUCHERELE DE VACANȚĂ NU SE VOR MAI REGĂSI ÎN BUGET

Distribuie pe:

Senatorul social-democrat Radu Oprea a declarat luni că bugetul de stat pe anul 2021 va fi unul al austerității, iar voucherele de vacanță nu se vor mai regăsi în el.

„În ședința Biroului Politic Național (al PSD - n.r.) au fost discuții referitoare la bugetul de stat al României și la bugetul de asigurări sociale, pe care le așteptăm. Încă așteptăm să vedem dacă premierul Florin Cîțu va veni cu acest buget în Parlament. Avem o certitudine însă și aceasta este că bugetul va fi unul al austerității. Astăzi am aflat, spre exemplu, informația că voucherele de vacanță nu se vor mai regăsi în viitorul buget. Un domeniu atât de încercat cum este HoReCa nu va mai beneficia nici de această posibilitate ca lucrătorii din România să meargă în România pentru relaxare", a spus Oprea, într-o conferință de presă, la finalul ședinței BPN al PSD.

El a adăugat că social-democrații așteaptă ca bugetul să fie depus în Parlament pentru a-l studia și pentru ca apoi să poată să facă amendamente pe toate temele importante, în conformitate cu bugetul alternativ pe care PSD deja l-a prezentat. (AGERPRES)

Lasă un comentariu