LA OGRA ȘI LUDUȘ, FONDURI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIILOR EDUCAȚIONALE, SOCIALE ȘI CULTURALE, REABILITAREA ENERGETICĂ ȘI PROMOVAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL

Distribuie pe:

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat, recent, 14 noi contracte de finanțare, în valoare totală de 184.451.831,75 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, derulat de MDLPA.

Dintre acestea, opt proiecte vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale și socio-culturale, precum și creșterea eficienței energetice în opt localități din țară. Printre acestea se numără și comuna Ogra (pentru schimbarea destinației unui dispensar în centru comunitar integrat, va beneficia de 739.800,16 lei) și orașul Luduș, care va beneficia de 1.640.958,50 lei pentru creșterea eficienței energetice în clădiri rezidențiale situate pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 19.

Alte șase proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor firme, prin extinderea capacității de producție și diversificarea activităților, a informat Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lasă un comentariu