ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În 24 de ore, până ieri dimineață la ora 8.00, pompierii mureșeni au intervenit la 59 de intervenții, din care - trei alte situații de urgență și 56 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Alte intervenții:

- Joi, 10 iunie, în jurul orei 10.20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unor crengi care erau în pericol să cadă pe carosabilul de pe raza localității Adămuș.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Aceștia au îndepărtat crengile fără probleme.

Persoană înecată:

- Joi, 10 iunie, în jurul orei 13.30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru extragerea unei persoane căzute într-un lac din orașul Ungheni.

Au executat misiunea echipa de scafandrii din cadrul ISU Mureș și două echipaje SMURD. Până

la sosirea acestora, victima, o persoană de 69 de ani, a fost scoasă din apă de către cetățenii aflați la fața locului, nemaifiind necesară intervenția scafandrilor. Echipajele SMURD au aplicat de îndată masaj cardiac victimei, aceasta fiind fără puls. După aproximativ 35 de minute, victima a fost resuscitată, după care a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș, în stare deosebit de gravă.

Lasă un comentariu