ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În ultimele 72 de ore - mai exact în perioada 13-15 august, până în această dimineață la ora 8.00, pompierii mureșeni au intervenit la 208 de intervenții, din care - 18 incendii, un accident rutier, 10 alte situații de urgență și 179 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Vineri, 13 august, în jurul orei 22.29, incendiu autoutilitară în localitatea Ernei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu produs la un autoutilitară aflată în trafic, încărcată cu uși și geamuri termopan, unelte și scule, fără pericol de propagare la alte autoturisme. Incendiul s-a manifestat generalizat, la întreaga autoutilitară, fără victime. În urma evenimentului produs, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

- Sâmbătă, 14 august, în jurul orei 14.02, incendiu mansardă bloc de locuințe din municipiul Târgu-Mureș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A ars acoperișul mansardei pe o suprafață de aproximativ 35 mp, cu pericol de propagare la întreaga mansardă și la apartamentele aflate la nivelul inferior al blocului. Au fost solicitate în sprijin forțe de la Detașamentul Reghin, care ulterior au fost întoarse la bază.

- Duminică, 15 august, în jurul orei 21.57, incendiu adăpost de animale în localitatea Sovata. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Sovata. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta pe aproximativ 30 mp, fiind localizat de localnici, iar animalele au fost scoase în siguranță.

Accidente rutiere:

- Sâmbătă, 14 august, în jurul orei 12.30, asigurări măsuri PSI la un accident rutier produs între 9 autovehicule, pe DN 13 A, la ieșire din Fântânele spre Târgu-Mureș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Sovata. A fost vorba de un eveniment rutier, în care au fost implicate 8 autoturisme, iar un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, neexistând victime. Circulația rutieră a fost desfășurată alternativ. Au fost solicitate în sprijin echipajele SVSU Fântânele și Sângeorgiu de Pădure.

Lasă un comentariu