ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 15-16 septembrie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 46 de intervenții, dintre care trei incendii, trei alte situații de urgență și 40 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

- Marți, 14 septembrie, în jurul orei 8.29, s-a anunțat un incendiu produs la un autobuz în municipiul Târgu-Mureș. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu-Mureș. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul era localizat de către șoferul autobuzului, doi colegi ce tocmai au ieșit din tura de serviciu și un fost voluntar din pasiune, folosindu-se de stingătoare, limitând astfel propagarea incendiului la compartimentul călători. Zona afectată de flăcări era compartimentul motor al autobuzului. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, autobuzul era fără călători.

- Miercuri, 15 septembrie, în jurul orei 4.34, incendiu la groapa de gunoi în municipiul Sighișoara. La intervenție s-au deplasat pompierii militari din cadrul detașamentului de Pompieri Sighișoara, precum și salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Mureș. La sosirea pompierilor, ardea gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 400 mp, cu pericol de propagare la întreaga suprafață a groapei de gunoi. Datorită degajărilor mari de fum, s-a transmis un mesaj de avertizare a populației, prin intermediul aplicației RO-ALERT. În momentul de față, incendiul este localizat și se lucrează în continuare pentru lichidarea incendiului.

Lasă un comentariu