PENDULÂND BEZMETIC ÎNTRE NAȚIONAL ȘI ANTINAȚIONAL...

Distribuie pe:

Diferență de abordare: cum înțeleg alte țări europene să-și apere interesele naționale și cum procedează România... Iar dacă o spui fățiș, ți se pune eticheta de antieuropean și extremist, apoi ești desființat în spațiul public de trompetele media plătite de interese politice antinaționale tocmai din bugetul de stat.

Ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian, a declarat vineri seară că Franța condusă de Macron își retrage imediat ambasadorii în SUA și Australia, ca protest față de afacerea submarinelor nucleare dintre cele două țări, care scoate Franța dintr-o înțelegere de miliarde de dolari.

În acest timp, angajații noștri din industria de producere a armamentului și apărare protestează zadarnic în fața Guvernului României, susținând că se dorește falimentarea și îngroparea acestei industrii extrem de profitabile oriunde altundeva în lume.

Unde oare au fost românii, unde oare mai sunt românii?! Și nu mai dați vina pe actuala clasă politică pe care ați sau n-ați votat-o! E tocmai emanația și reprezentativitatea democratică a poporului.

MARIUS PAȘCAN

Lasă un comentariu