CUM TREC MAI UȘOR ZODIILE PESTE ZILELE NEREUȘITE

Distribuie pe:

Din când în când, cu toții experimentăm zile în care nu ne iese nimic din ce ne-am propus, ușile ni se trântesc în nas, traficul este blocat, întârziem la întâlniri, facem gafe, iar seara suntem epuizați și frustrați, ceea ce este firesc.

Însă astrologica.ro ne îndeamnă să ieșim cât de repede putem din această stare, să lăsăm ghinionul în urmă și mergem mai departe cu încredere, prin metode potrivite fiecărei zodii.

Berbec - Berbecul tinde să fie foarte optimist și pozitiv, așa că este nevoie de mai mult de o zi proastă pentru a i se deteriora starea de spirit. Pentru a trece peste o zi grea, el va face ceva mișcare, exercițiile fizice fiind o modalitate garantată de a-și îmbunătăți starea de spirit, de a-l ajuta să doarmă mai bine și de a scăpa de stres.

Dacă Berbecul face un antrenament intens de orice fel, acesta îl va ajuta să revină la sinele optimist obișnuit.

Taur - Pentru ca Taurul să treacă peste o zi proastă, trebuie să facă ceva pentru simțurile lui. Aromaterapia, un masaj, o baie în uleiuri parfumate sau mâncarea lui preferată vor face minuni pentru starea lui de spirit.

Lucrurile ușoare, care nu necesită efort, sunt cele mai bune. Tot ce trebuie să facă este să se relaxeze pe canapea și să urmărească filme sau seriale unul după altul.

Gemeni - Dacă Gemenii au avut o zi proastă, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să petreacă timp cu prietenii, partenerii sau membrii familiei lor, cu oricine în care au încredere și îi susțin.

Sunt puțini oameni în care au încredere, dar acești oameni înseamnă totul pentru ei și aceștia au puterea de a-i vindeca prin simpla lor prezență.

Rac - Dacă Racul a avut o zi grea, primul lui instinct poate fi să se târască în pat și să doarmă mult, iar aceasta nu este chiar o idee rea, dar ceea ce l-ar ajuta mai mult este să iasă din casă și să facă ceva ce îi place foarte mult, cum ar fi să meargă la un concert sau la un spectacol.

Cel mai bun lucru pentru Rac este să nu se oprească asupra a tot ce a mers prost în acea zi și să se concentreze pe lucrurile care îl fac fericit - muzică, natură sau orice altceva care îi stimulează creativitatea.

Leu - Când Leul a avut o zi îngrozitoare, cel mai bun lucru este să facă orice pentru altcineva, cum ar fi să ducă ajutoare la un azil de bătrâni sau să organizeze un eveniment caritabil pentru o cauză nobilă.

Munca de voluntariat este cam ultimul lucru pe care Leul și-ar dori să îl facă, dar a-i ajuta pe alții este ceva care îl face să se simtă bine. În plus, întâlnirea cu oameni noi îl energizează.

Fecioară - Când Fecioara are o zi proastă, trebuie să își folosească abilitățile analitice. Primul ei instinct poate fi să încerce să repare totul, dar dacă își dă seama că unele lucruri nu pot fi reparate și că cel mai bine ar fi să renunțe, atunci va putea merge mai departe.

Fecioara trebuie să își asume responsabilitatea pentru rolul ei din ziua cu pricina, dar, în același timp, trebuie să se elibereze de restul.

Balanță - Cel mai bun remediu pentru cazul în care Balanța are o zi proastă este să își petreacă timpul cu animalele ei de companie, care nu judecă și oferă dragoste necondiționată.

A fi afectuos cu un prieten blănos ajută, de asemenea, la reducerea stresului și la relaxare. Dacă Balanța își ia câinele la plimbare sau se hârjonește cu pisica, va uita de ziua îngrozitoare de care a avut parte și se va bucura de prezent.

Scorpion - Pentru a trece peste o zi oribilă, este mai bine ca Scorpionul să nu se ocupe de asta imediat. Poate fi destul de pasional și intens, iar dacă se lasă condus de sentimentele negative acumulate peste zi ar putea înrăutăți lucrurile făcând ceva ce ar regreta.

Meditația sau yoga, exercițiile de respirație sau chiar o simplă plimbare în jurul blocului pot fi foarte utile în cazul lui. Abia după aceea se va putea ocupa cu succes de ziua cu pricina.

Săgetător - Dacă Săgetătorul are o zi proastă, va face tot ce poate cât mai repede posibil pentru a trece peste. Să privească înainte îl ajută foarte mult, așa că planificarea următoarei vacanțe sau evadări îl va ajuta să treacă peste momentele urâte și să se concentreze pe ceva care îl face fericit.

El poate merge, de asemenea, la cumpărături pentru următoarea lui escapadă.

Capricorn - Capricornul este înțelept și știe că zilele oribile din când în când sunt inevitabile, dar asta nu înseamnă că toată viața lui este oribilă. Cu toate acestea, poate fi puțin mai greu pentru el să și aplice această filozofie atunci când chiar are parte de acea zi proastă.

Când totul i-a mers prost, Capricornul trebuie să se îndrepte spre interior și să își acceseze sentimentul de calm. Să stea de vorbă cu el însuși și să își țină un discurs motivațional îi este de ajutor.

Vărsător - Dacă Vărsătorul a avut o zi groaznică, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să își distragă atenția cu altceva, cum ar fi să se concentreze pe o problemă de rezolvat. Astfel, își va canaliza frustrarea și furia spre un proiect nou sau spre ceva ce reprezintă o provocare pentru el, transformând aceste emoții negative în ceva productiv.

Când Vărsătorul are ceva nou pe care să se concentreze, restul nu va mai conta, nu va mai exista...

Pești - Când Peștii au o zi îngrozitoare, cel mai bun lucru pe care îl pot face este să apeleze la artă, să o vizioneze, să o experimenteze sau să participe activ.

Ei se pot pierde în lumea fantastică a unui roman, pot merge la o piesă de teatru sau la un film sau se pot scufunda total într-unul dintre proiectele lor artistice, deoarece sunt persoane extrem de creative și talentate. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu