URANIUL, CENTRELE ATOMICE ȘI LABORATOARELE BIOCHIMICE SECRETE, MIȘCĂRILE EXTREMISTE L-AU FĂCUT PE PUTIN SĂ ATACE UCRAINA!

Distribuie pe:

Despre droguri s-a scris și s-a comentat foarte mult, mai ales despre fascinația, atracția și marile pericole, dacă ai căzut în capcana lor. Începutul lor a fost cu opiu, după care a urmat morfina, heroina preferată pentru accentuarea senzației și efectelor prelungite de euforie, de iluzia fericirii ireale cu societatea din jur. Totuși heroina rămâne pe primul loc în ciuda prețului exagerat. Doctorul Claude Oliverstein de la Organizația Medicală a Sănătății (OMS), prin anii 2002, spunea că “Drogarea este mărturia imposibilei comunicări și a fricii de viitor, mai ales având impresia pierderii valorilor și elementelor sistemului educațional afectiv și de relații interumane”. Aprecierea făcută, cu peste 20 de ani în urmă, de doctorul Oliverstein este valabilă și explică exact ce se întâmplă acum în lumea bulversată de susținătorii globalizării economice și sociale, de Putin și miliardarii americani, în special, ai Occidentului care sunt interesați doar de creșterea averilor personale cu orice preț, pentru a conduce din umbră omenirea, folosindu-se de mijloace murdare: războiul psihologic, economic, înarmarea cu cele mai periculoase arme de tip clasic, tancuri, rachete, armament de infanterie, nave-portavion, elicoptere, submarine dotate cu rachete nucleare și cu bomba atomică, arme bacteorologice cele mai temute pentru oameni. Totuși, președintele Zelenski, ascuns într-un buncăr (se speculează că s-ar afla la Brașov), cere populației să înfrunte armata rusească, doar cu drapelul în mână, să nu părăsească țara.

Războiul din Ucraina este exemplul cel mai actual și distrugător pentru a băga frica și groaza în oameni, este confruntarea pentru putere între Rusia și SUA, pe deoparte, Uniunea Europeană și NATO, pe de altă parte. De ce Ucraina? Pentru că SUA și multinaționalele ei ca și cele din UE, împreună cu cele din Anglia și Japonia sunt interesate să stăpânească cantitățile mari de minereu de uraniu, de laboratoarele biochimice secrete, grâul și uleiul de floarea-soarelui din Ucraina. Ucraina, țară pe care Putin nu acceptă, nu vrea să o lase sub dominație americană, nici a UE aceste bogății strategice.

Mai mult, SUA este acuzată de Rusia că are laboratoare secrete în care se experimentează, pe lângă diverși viruși (să acopere activitatea secretă) și arme bacteriologice de distrugere în masă.

Președintelui american îi e teamă să nu ajungă pe mâna lui Putin laboratoarele secrete, precum și centralele atomice pe care (Putin) amenință că le va folosi la nevoie.

Războiul de ocupare a Ucrainei de către ruși (Putin) este de fapt o crimă împotriva populației civile, război care a făcut să plece din țară milioane de oameni, mai ales femei și copii, dintre care peste 200 de mii au ajuns în România.

Războiul din Ucraina a provocat distrugerii imense, o criză generală economică și financiară, de aprovizionare cu alimente, gaze naturale, energie electrică și carburanți.

Efectul: prețurile acestor produse au crescut de câteva ori din cauza sancțiunilor economice și financiare impuse împotriva Rusiei de SUA și UE și nu numai.

În România, populația, mai ales cei cu venituri mici, nu mai poate suporta prețurile mari la alimente, gaz metan, curent electric și carburanți la care litrul de benzină a urcat la aproape 10 lei.

Psihoza războiului a făcut ca la benzinării să se formeze cozi de kilometri, la fel se întâmplă și cu alimentele.

Guvernul SUA, conducerile UE, Marea Britanie și din multe alte țări ale globului îl condamnă pe Putin că ar fi nebun, “drogat” că a atacat Ucraina.

El se justifică prin faptul că acesta a cerut să intre în UE.

Astfel, dacă se va întâmpla așa ceva, s-ar închide cercul de izolare a Rusiei cu țările ce fac parte din NATO și UE, ar izola-o aproape complet de Europa, de Occident, sens în care mai devreme sau mai târziu, cu ajutorul populației pro-occidentale, ar ajunge să intre sau să se subordoneze acestora.

Putin nu admite, nici nu concepe, ca fostul mare imperiu țarist să depindă sau să fie la dispoziția marilor puteri occidentale, în special SUA.

El acuză Statele Unite ale Americii că au dorit și doresc și acum să fie “Jandarmul lumi”, care au distrus prin războaie, din interes propriu, țări ca Vietnamul, Coreea, Irak, Siria, Iugoslavia, Afganistan, Cuba (prin embargou economic), să nu mai amintim de țările din America Latină, de unde s-au retras, cu coada între picioare, după ce le-au distrus economic și populația.

Putin face la fel, cu ce-i mai vinovat de drama ucrainenilor decât SUA care a întreținut mișcările pro-occidentale (ca de exemplu “Maidan”) pentru a beneficia de uraniu (pentru înarmare nucleară cu bomba atomică cu care Putin îi amenință acum că o va folosi în caz că NATO se va implica în Ucraina cu armament pe care îl livrează deja, gaze naturale, petrol, alimente) etc.

Ce legătură au drogurile cu războaiele din Ucraina?

Oamenii, chiar și cei educați, își pierd încrederea în conducătorii lor și în relația interumană a imposibilei comunicări și a fricii de viitor.

Ca urmare, recurg și la droguri pentru a uita de frica zilei de mâine.

Vechi manuscrise sanscrite ne pomenesc de niște pilule împotriva tristeții care se preparau pe bază de cânepă indiană.

În alte vechi scrieri sanscrite se amintește de proprietățile de stimulare a funcțiilor creierului, de creare a unei energii vitale de către aceeași cânepă numită la indieni “iarbă sfântă”.

Și soldați generalului Napoleon Bonaparte, când au ajuns în Egipt, au fumat cannabis pentru că le dădea curaj în luptă.

Generalul a interzis fumatul cu cânepă și băutura din semințele acestei plante. Cu toate restricțiile, canabisul și, hașișul și marijuana au ajuns în Europa.

Tinerii și nu numai ei le folosesc cu toate că legea le interzice.

Consumul de droguri se practică. Ele sunt procurate, de la traficanți, la prețuri piperate.

Tot mai mulți elevi, studenți, tineri și-au pierdut speranța într-un viitor cert și mai ales acum, speriați să nu ajungă în armată sau pe front să-și sacrifice viața pentru interesele meschine și obscure ale mai-marilor din țara lor sau a celor care vor să conducă lumea, să o globalizeze, neinteresându-i mijloacele și nenorocirile aduse semenilor lor, indiferent de naționalitate, decât bani și puterea.

Citându-l pe Dan Puric: “Dacă ne-ar ataca rușii, noi unde am fugi? În Marea Neagră?”

IOAN HUSAR

Lasă un comentariu