PENSIONARII SOCIAL-DEMOCRAȚI DIN OPT JUDEȚE S-AU ÎNTÂLNIT LA REGHIN

Distribuie pe:

Organizațiile de pensionari social-democrați din opt județe s-au întâlnit, în urmă cu două zile, la Reghin. Este vorba de întâlnirea Zonală Transilvania Centru-Est a pensionarilor PSD din Mureș, Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu și Cluj cu liderul național al organizației, Ion Popa - președintele OPSD România, și cu secretarul general al organizației, Haralambie Voicilaș.

Ștefan Someșan, președintele Organizației Pensionarilor Social-Democrați (OPSD) Mureș, a declarat pentru “Cuvântul liber” că fiecare organizație județeană a prezentat problemele specifice zonelor pe care le-au reprezentat, însă cu un accent pe situația social-economică a vârstnicilor. “De asemenea, au fost discutate probleme de ordin politic din cadrul organizațiilor de pensionari, gradul de reprezentare al acestora în consiliile locale și județene, modul lor de implicare, dar și pregătirea în vederea alegerilor electorale din 2024. În cadrul discuțiilor s-a abordat și strategia de atragere a simpatizanților în rândul organizațiilor de pensionari social- democrate”, a spus președintele OPSD Mureș, consilierul județean Ștefan Someșan.

Deputatul PSD de Mureș, Dumitrița Gliga, gazda evenimentului, a spus că “a fost un bun prilej de a învăța din înțelepciunea și din experiența de viață a seniorilor și i-am asigurat că se pot baza în continuare pe tot sprijinul meu”.

Oaspeții pensionarilor social-democrați mureșeni au avut posibilitatea de a efectua o vizită la fabrica de viori “Gliga” și au fost invitații unui moment artistic pregătit de elevii de la Gimnaziul “Mirona”, două branduri mureșene recunoscute internațional. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu