SÂMBĂTĂ, LA POLIGONUL DE ÎNCERCĂRI DIN SÂNPAUL, WORKSHOP AUTO-MOTO DE INFORMARE, SALVARE ȘI PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE

Distribuie pe:

Asociația Comunitatea Moto Cluj, împreună cu Timo Moto, WideRoad și IPJ Mureș, orga-nizează, sâmbătă, 27 august, de la ora 10.30, la Poligonul de încercări IFPTR din Sânpaul (lângă E60) un inedit Workshop auto-moto de informare, salvare și prevenire a accidentelor rutiere. Vor avea loc demonstrații live despre evitarea unei coliziuni cu motocicleta și cu mașina; discuție liberă cu reprezentanții poliției, explicații despre cauzele principale ale accidentelor și tehnici pentru prevenirea lor; curs de prim-ajutor; workshop tehnic pentru mentenanță moto; testare motociclete în poligon, timp de reacție, metode de evitare și frânare de urgență; multe surprize.

Accesul este gratuit!

“Este un eveniment gratuit, făcut doar din multă muncă benevolă și resurse proprii, din dorința de a contribui la siguranța rutieră. Așadar, este păcat să nu afle cât mai mulți participanți la trafic despre el. Vă invităm pe toți să vă invitați prietenii”, au precizat organizatorii în comunicatul de presă transmis redacției noastre. Mai multe detalii puteți afla accesând paginile de facebook ale organizatorilor și a evenimentului: link eveniment: https://www.facebook.com/events/2888839868087748, link pagina detalii:

https://www.facebook.com/ComunitateaMotoCluj/. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu