ZILELE COMUNEI OGRA: LOCALITATEA ARE UN MARE AVANTAJ DATORITĂ APROPIERII DE AUTOSTRADĂ ȘI AEROPORT

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc “Zilele Comunei Ogra”, manifestare care a strâns laolaltă locuitorii comunei, ogrenii mutați în alte localități, dar și turiști. Manifestarea s-a bucurat și de prezența multor primari ai localităților învecinate care au dorit astfel să sărbătorească alături de colegul lor, Teodor Neacșa, primarul comunei Ogra. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, din program nelipsind manifestările sportive și concertele de muzică populară.

Cu această ocazie, invitații de onoare ai evenimentului s-au adresat, în cadrul deschiderii oficiale a manifestărilor, celor prezenți.

Deputatul PSD de Mureș, Dumitrița Gliga, și-a început discursul subliniind avantajele pe care le are Comuna Ogra datorită poziționării sale geografice favorabile și anume a faptului că se află pe drumul european E60, calea ferată și mai nou autostradă, dar și pentru că se situează foarte aproape de Aeroportul Transilvania Târgu Mureș. “Toate acestea constituie un avantaj major pentru confortul locuitorilor și pentru viitorul comunei”, a spus deputatul.

“Am văzut că dl primar Teodor Neacșa s-a pus serios pe treabă și a demarat proiecte importante de modernizare a rețelei de drumuri, de reabilitare a clădirilor, construirea unei grădinițe noi și a unei săli de sport. Apreciez foarte mult faptul că Primăria și Consiliul Local Ogra au accesat și programe de incluziune socială, pentru dezvoltarea armonioasă a întregii comunități, dând dovadă astfel de o viziune modernă în ceea ce privește rolul administrației publice locale”, a mai declarat Dumitrița Gliga cu ocazia deschiderii evenimentului. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu