LUNCA BRADULUI DOREȘTE SĂ DEVINĂ STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 17 septembrie, a fost mare sărbătoare în Lunca Bradului.

Sărbătoarea dedicată comunei s-a desfășurat pe “Rât la Cruce”, participanții având parte de concerte de muzică populară și ușoară, cap de afiș al manifestării fiind formația Compact - Paul Ciuci. Cu această ocazie, pe scena evenimentului au urcat, alături de primarul din Lunca Bradului, Alexandru Bexa, oficialități locale, județene, dar și centrale, la manifestare fiind prezent și secretarul de stat din Ministerul Educației, Florian Lixandru.

Deputatul PSD de Mureș, Dumitrița Gliga, a spus cu această ocazie că de câte ori trece prin Defileul Mureșului admiră “spectacolul naturii și probabil ca mulți alții care trec pe aici, mă gândesc la cât de norocoși sunt oamenii care locuiesc aici”. “Dacă s-ar face un clasament cu cele mai pitorești peisaje din județul Mureș, cu siguranță Lunca Bradului s-ar situa fără probleme printre primele locuri. Potențialul turistic este evident și drept dovadă, există un interes foarte mare pentru construirea de cabane și case de vacanță în zonă”, a mai spus Dumitrița Gliga adresându-se participanților la eveniment.

Deputatul s-a referit și la administrația locală, susținând că este nevoie de conlucrare între primar și Consiliul Local, dar și cu administrația județeană și centrală. În acest context, Dumitrița Gliga i-a asigurat pe aleșii locali de sprijinul ei și l-a felicitat pe primarul Alexandru Bexa pentru că a început demersurile pentru obținerea statutului de Stațiune Turistică de interes local. Totodată, de curând, Primăria Lunca Bradului a obținut finanțare pentru două proiecte importante, și anume: amplasarea a două punți pietonale peste râul Mureș în satul Neagra și asfaltarea unor străzi din comună. În curând vor fi finalizate și lucrările de reabilitarea a școlii din Lunca Bradului. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu