Prof. univ. dr. Theodora Benedek, aleasă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale (OFL) Târgu Mureș

Distribuie pe:

Miercuri, 9 noiembrie, a avut loc conferința de alegeri a Organizației Femeilor Liberale (OFL) Târgu Mureș.

În cadrul evenimentului, președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a arătat că este un susținător ferm al egalității de gen și că, în calitate de lider al PNL Mureș, va continua să fie un suporter al promovării drepturilor femeilor.

“Unul dintre obiectivele mele este să promovez cât mai multe doamne și domnișoare în funcții de răspundere în partid. Este nevoie de acest echilibru și de o colaborare permanentă între organizațiile PNL Mureș, care să aducă rezultatele scontate la alegerile din 2024. Ne dorim ca, la viitoarele scrutine electorale, să avem cât mai multe doamne din județul Mureș alese în funcții de primari, de parlamentari, consilieri locali și județeni. Vă îndemn să aveți curaj și să îndrăzniți să luptați în PNL și pentru PNL”, a mai spus Ciprian Dobre, președintele PNL Mureș.

La rândul său, Mara Togănel, prefectul județului Mureș și prim-vicepreședinte al organizației județene a liberalilor mureșeni, a spus că “Organizația Femeilor Liberale aduce un suflu nou în activitatea partidului și ne vom implica în toate elementele esențiale ale vieții publice din Târgu Mureș. Îmi doresc de la colegele mele să inițieze acțiuni care să valorizeze femeile, dar să fie și acel resort necesar în inițierea unor proiecte care să aducă valoare și schimbare în bine pentru viața oamenilor”.

Aleasă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale (OFL) Târgu Mureș, prof. Theodora Benedek s-a declarat recunoascătoare pentru încrederea acordată de colegele liberale și a spus că “În politică, funcțiile sunt vremelnice, dar este important ca după o perioadă în care ai ocupat o anumită poziție, oamenii să își aducă aminte de tine ca de un profesionist. OFL Târgu Mureș va deveni o platformă dinamică, în care vom pune accent pe acțiuni dedicate comunității locale, cu accent pe zona socială, dar și pe educație și cultură. Ne dorim o promovare a doamnelor din mediul de afaceri, pe care le vom invita să ni se alăture, pentru a împărtăși rețete de succes, dar și pentru a găsi împreună soluții care să genereze dezvoltarea comunității noastre”.

Biroul de Presă al PNL Mureș

Lasă un comentariu