Parohia Chiheru de Jos, gazda celei de-a doua ediții a concertului “Colind străbun în vatra satului”

Distribuie pe:

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, duminică, 4 decembrie a.c., a avut loc a doua ediție a concertului intitulat “Colind străbun în vatra satului”, organizat de parohia Chiheru de Jos, protopopiatul Reghin, la inițiativa părintelui paroh.

Evenimentul a debutat prin mesajul de bun venit adresat de către gazdă și a reunit laolaltă ceata de colindători, din care au făcut parte: Raluca-Nicoleta Uilean, Sorin Pantea, Maria Neag, Ansamblul “Roata stelelor” (condus de prof. Marcel Râmba), Florina Oprea, Anton Grama, Mihaela Botoș, Ionel Botoș, Ionela Moruțan, Florin Vos și Oana Bozga-Pintea.

La acest eveniment au luat parte oficialități centrale și locale, dintre care amintim pe Mara Togănel, prefectul județului Mureș, Dumitrița Gliga, deputat în Parlamentul României, Eremia Pop, edilul-șef al comunei, alături de care s-au aflat numeroși credincioși și invitați de seamă. La final, părintele paroh a mulțumit artiștilor, invitaților și tuturor celor prezenți, iar comitetul de femei a pregătit pentru aceștia bunătăți tradiționale.

Pr. paroh Petru Uilean

Lasă un comentariu